Experienta, farmec, talent

 

Ce ar trebui sa ia in calcul organizatorii de spectacole, cand fac selectia artistilor care vor concerta pe scena in fata miilor de spectatori?
Experienta. Este adevarat ca si incepatorii trebuie sa se afirme, dar nu la un concert de anvergura! La spectatori versati este nevoie de artisti cu experienta inna-me-gusta-484x400 care sa managerieze legatura artist-public cu pricepere maxima. Un cantaret care canta pe scena din 2008 si a concertat pe scene internationale cucereste la fiecare aparitie publicul cald din Romania. Da, avem artisti ale caror slagare au fost fredonate la scara planetara, iar unul dintre acestia este Inna. Avem solisti care danseaza perfect in timp ce canta, fara sa oboseasca fiindca au sute de ore de antrenament in spatele acticvitatii lor.

Oamenii trebuie sa fie interesati de pret concert Inna fiindca au de-a face cu o vedeta internationala, care nu a uitat de unde a plecat.
Inflexiunile placute ale vocii sunt puse in valoare de versurile fermecatoare ale pieselor si de interpretarea desavarsita a acestora.
Inna interpreteaza, nu se rezuma la a canta sau a concerta. Ii vezi miile de nuante ale fetei si realizezi talentul complex care il include si pe cel de excelenta actrita.

La 32 de ani, Inna a cucerit lumea cu vocea ei de soprana si continua sa se dezvolte investind in piese de calitate si in costume.
Ea a aparut in peisajul muzicii internationale cu nota de originalitate specifica, astfel ca si la ora actuala este solicitata sa cante in strainatate, dar si fanii din Romania o pot programa la concerte si evenimente, prin intermediul impresarului.
Desi este mica de statura si delicata este esenta de talent si de spirit civic. Ea militeaza si la ora actuala pentru multe cauze nobile, cum ar fi: combaterea violentei si respectarea drepturilor copilului.
Cand Inna incepe sa cante, privighetorile si ciocarliile amutesc, de aceea organizati concerte si puneti-o sa cante, faceti nunti si aduceti-o sa binedispuna invitatii, faceti in asa fel ca toti romanii sa se bucure de farmecele si de talentul ei!
Innei nu i s-a urcat vedetismul la cap, cum se spune, ci este un om normal, care onoreaza contractele puse la punct de impresarul ei.
Oricine se poate mandri la ora actuala ca i-a cantat Inna la nunta, daca parcurge niste pasi simpli. Iata ce are de facut sa se bucure de prezenta renumitei artiste la evenimentele personale:
Sa intre pe site-ul Contact-artisti.ro
Sa treaca in revista toti artistii, actorii si magicienii disponibili
Sa se gandeasca pe cine mai doreste sa aduca pe scena alaturi de Inna. Evident ca trebuie sa fie la fel de talentat ca ea.
Sa ia datele impresarului si sa solicite informatii referitoare la pret.
Sa se grabeasca sa faca rezervarea fiindca altfel Inna va fi la alt concert la data aceea.
Inna merita sa te duci dupa ea pana la capatul pamantului sa iti faca o cantare, dar dupa cum vezi este foarte accesibila.
O poti solicita de acasa, de pe un dispozitiv cu conexiune la internet, fara sa te deplasezi sau sa astepti cu orele in fata unui birou.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s