AweCompactors

O gama variata de prese de balotat deseuri, o gasiti la AweCompactors, firma specializata in acest domeniu. Experienta celor de la AweCompactors, face ca aceasta firma sa fie recunoscuta in tara noastra, ca fiind una in care, managementul deseurilor nu mai este o problema majora. Echipamentele, pe care le comercializeaza sunt de la cei mai renumiti producatori din acest domeniu precum: Bergmann (Germania) sau producatorul irlandez MACFAB.
Achizitionarea unui produs de la AweCompactors, va fi insotita intotdeauna de consultanta pe care specialisti acestei firme o acorda.

Motivele pentru care trebuie sa achizitionam o presa de balotat deseuri.

Pentru un comerciant o presa de balotat deseuri din hartie sau carton (vezi foto), face ca depozitarea acestora sa nu mai fie o problema. Spatiul de depozitare poate fi mai curat si mai eficient folosit. download

Un alt exemplu: deseurile din carton si hartie poate fi mai usor transportate catre centrele de colectare. Astfel, investitia initiala, poate fi recuperata intr-un interval de timp acceptabil.

Un alt motiv ar fi faptul ca un asemenea echipament este usor de folosit si nu e nevoie de vreo autorizatie speciala.
De ce sa alegi AweCompactors?

Pe langa consultanta de care aminteam mai sus, in acest articol, oferta celor de la AweCompactors, este una foarte generoasa. Miniprese, perforatore PET, prese pentru PET-uri, prese de compactat butoaie, prese pentru deseuri menajere, rotocompactoare pentru deseuri reciclabile sau menajere, compactoare manuale sau tocatoare, sunt cateva din echipamentele ce fac din reciclare, o activitate eficienta.

AweCompactors, este o firma romaneasca infiintata in 2008, care ofera solutii pentru managementul deseurilor in intreaga tara. Semnarea de contracte cu cei mai importanti producatori, a dus la obtinerea de asistenta tehnica din partea acestora, pentru echipamentele comercializate.
Deseurile reciclabile peste tot in lumea civilizata este o afacere profitabila. In jurul managementului eficient al materialelor reciclabile, s-a dezvoltat o industrie in care isi desfasoara activitatea multe firme cu foarte multi angajati. In Romania, in opinia mea, este loc pentru toata lumea in aceasta industrie.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s