Ca sa se stie, PNL si ilustrul sau presedinte au refuzat negocierile

Decat sa fie lumea suparata, de sfintele sarbatori, pe doamna Dancila pentru ca e asa cum e, sau pe domnii Dragnea, Valcov si Teodorovici, ca sunt asa cum sunt si fac ce fac, mai bine ar fi lumea suparata, de sfintele sarbatori din cauza urmatorului:
Daca Ludovic Orban ar fi acceptat negocieri cu Opozitia pornind de la premisa ca NU EL ar trebui sa fie premier, daca PNL ar fi acceptat, sa stea la masa cu Ponta, UDMR, USR, sa puna pe hartie un program de guvernare si o alternativa la actualul Guvern, azi nu ar mai fi fost nevoie sa fie lumea suparata ca doamna Viorica Dancila, e asa cum e si ca domnii Dragnea, Valcov si Orlando Teodorovici, au dat acea Ordonanta de Urgenta cu taxele si or sa mai dea si or sa mai faca si or sa mai dreaga. Pentru ca motiunea de cenzura ar fi trecut si ei nu ar mai fi existat. Punct.
Uraţi, măi, hăi, hăi!

P.S. Ca sa se stie, PNL si ilustrul sau presedinte au refuzat negocierile si la motiunea din vara impotriva lui Dancila, si la momentul Tudose din PSD, si la momentul Grindeanu. Când balanta puterii putea fi rasturnata si guvernul Dancila putea sa nu existe niciodata.

5 gânduri despre “Ca sa se stie, PNL si ilustrul sau presedinte au refuzat negocierile

 1. Tino Andreescu

  Da. Și ar fi urmat un soi de guvern Ciolos 2, și un PSD în opoziție, care ar fi urlat peste tot cât de antinațională e guvernarea, care nu e în stare să dea salariile și pensiile pe care ei le-au promis. Și ar fi câștigat copios alegerile generale. Poate și pe cele prezidențiale. Măi, măi.

  Apreciază

 2. Ioan C.

  În orice democrație puterea se obține prin vot, nu cum ați încercat voi pe 10 august.
  Azi văzut cum au acționat jandarmii în Franța? De ce nu ați luat atitudine și împotriva jandarmilor francezi? Sau acolo nu mai aveți nimic de zis.

  Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s