Protectia muncii, audit ssm 

Protectia muncii, audit ssm 

La noi in tara, de ceva vreme a devenit un lucru normal pentru companii mici sau mari sa isi externalizeze serviciile de protectia muncii. Indiferent de domeniul in care activeaza, un salariat este expus in pemanenta la accidente, iar cel care il angajeaza este obligat, conform legilor in vigoare sa ia anumite masuri de protectie. download (1)
In asemenea conditii, firmele de protectie a muncii, catre care au fost externalizate aceste servicii, analizeaza si vin cu masuri de preventie. Aceste masuri sunt implementate si urmarite de catre cei care sunt specialzati in domeniul protectiei muncii.

Cum spuneam la inceputul articolului, in Romania exista o legislatie in domeniul mucii, care obliga angajatorul la masuri de protectie a muncii, existand sanctiuni destul de importante pentru nerespectarea normelor in vigoare.

SmartFox companie ce ofera servicii de protectie a muncii si audit ssm

In Romania sunt firme specializate in protectia muncii si audit ssm. compania SmartFox, fiind un exemplu elocvent. Cu o vasta activitate in acest domeniu specialistii de la SmartFox ofera audit ssm pentru fiecare loc de munca. In cadrul procesului de udit se poate identifica si atribui nivelul de securitate conform legislatiei in vigoare.
Prin deplasarea specialistilor SmartFox, la locul de munca si vizitele permanente, angajati sunt instruiti pna se obtine functionarea corecta a procesului de productie.
.

De ce sa alegi SmartFox 

In primul rand datorita ezperientei acumulate de a lungul anilor. Inca din anul 2010, specialisti in protectia muncii de la SmartFox, au asigurat firmelor asistenta in domeniu, dovedind pricepere si profesionalism.

In al doilea rand portofoliul existent recomand aceasta companie ca fiind una de top in domeniul erviciilor de protectie a muncii.

Asa ca, in tara noastra, angajatorul este obligat sa asigure un job sigur, din punct de vedere al protectie muncii, iar pentru asta cel mai simplu este sa se apeleze la firme specializate in protectia muncii.

Un gând despre “Protectia muncii, audit ssm 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s