Franta si Germania versus Estul Europei

Franta si Germania versus Estul Europei

Franta si Germania doresc sa forteze tarile din Estul Europei fie sa primeasca migranti din afara spatiului UE, fie sa plateasca o „amenda”. Fac acest lucru nu pentru ca nu mai pot de dragul migrantilor, ci pentru interese economice meschine.
Din cauza scaderii demografiei in tari ca Franta si Germania, acestea au nevoie de forta de munca calificata pentru a ramane competitivi economic. De 20 de ani au atras cam tot ce era calificat prin Estul Europei, insa de acolo nu mai au de unde sa atraga pentru ca, pe de o parte, a scazut demografia si acolo, iar, pe de alta parte, a crescut nivelul de trai.
Prin urmare, aceste tari genereaza ori sustin politici publice care sa atraga migranti din zone ca Africa sau Orientul Mijlociu ori cel Indepartat.
Migrantii vin la ei, ii strang in locuri bine determinate, dupa care ii triaza. Pe cei bine pregatiti (medici, asistenti, etc) ii tin la ei, pe ceilalti ii trimit in Estul Europei.
Daca esti din Est si nu esti de acord cu modelul acesta impus de Franta si Germania, te pun sa le platesti taxe, zicand ca esti impotriva migratiei si inapoiat.

In curand vor veni alegerile europarlamentare. Uitati-va la pacalicii din PNL cum sa guduresc pe langa Merkel si CDU sa le faca pe plac. Altii se gudura pe langa Macron. dar, ambii au mari probleme sociale in tarile lor!

Un gând despre “Franta si Germania versus Estul Europei

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s