Smart City! Municipiul Slobozia, patru soluții inteligente!

Municipiul Slobozia mai face un pas în devenirea lui ca Smart City!

Împreună cu partenerii de la Life is Hard S.A, municipalitatea lansează patru soluții inteligente, care pun bazele unui oraș al viitorului prietenos, în care oamenii se bucură de serviciile oferite.
City Health, Peditel, Okey și donez450 sunt aplicațiile care propulsează comunitatea locală în era digitală, spre o dezvoltare a serviciilor urbane prin soluții inteligente.
Miercuri, 12 decembrie, ora 13.00, în Sala Studio a Centrului Cultural Unesco “Ionel Perlea”, va avea loc conferința de lansare a celor patru platforme, testate cu succes în mai multe orașe din țară.

Platforma City Health face parte dintr-un pachet de soluții pentru un oraș al viitorului cu adevărat conectat, sigur și inteligent. Acesta permite implicarea directă a cetățenilor urbei alături de administrația locală la găsirea de soluții în timp rapid la problemele ce afectează viață de zi cu zi a cetățenilor.

PEDITEL- Suntem singurul serviciu de asistență pediatrică telefonică gratuită în regim non-stop din România, call-center înființat în 2014 de Fundația Părinți din România.
Se adresează tuturor părinților, cărora le oferim sfaturi medicale profesioniste pentru afecțiuni fără risc vital pentru sănătatea copilului, la orice oră din zi sau din noapte.

donez450 – este un proiect online, național, care își propune să faciliteze procesul de donare de sânge prin intermedierea comunicării dintre centrele de transfuzie
de sânge din România și potențialii donatori. Ne dorim că platforma donez450 să fie o comunitate a donatorilor activi din România, oferindu- le suport în procesul de donare prin notificări pe mail și sms în funcție de nevoile de sânge din centrele de donare.

OKEY- Platforma online de business creată de antreprenori pentru antreprenori. Okey este soluția potrivită de management pentru start-up-uri, firme mici și mijlocii.
O platforma online structurată pe module care rezolva, organizează și automatizează activitatea unei firme. Te ajutăm să devii mai eficient, să- ți conduci afacerea în cunoștință de cauză, de oriunde, oricând.

Un gând despre “Smart City! Municipiul Slobozia, patru soluții inteligente!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s