Balustrade din sticla

Am revazut, de curand filmul: “Marele Gatsby”! Film pe care il mai vazusem si, care mi-a captivat intreaga atentie, nu din pricina actiuni, ci de asta, datorita unor detalii.
Am fost acum mult mai atent la unele detalii, as putea zice ca, chiar am urmarit doar amanuntele care initial imi scapasera sau pur si simplu, nu le-am acordat atentia cuvenita.

//www.abc-ludens.ro/wp-content/uploads/2018/04/3.jpg Pe langa aspectul personajelor, am incercat sa vad cat mai multe aspecte ale societati din acelor vremuri, si am dat nas in nas, cu tendintele estetice din acea perioada, mai precis e vorba despre designul interior, pe care personal l-am putut admira in trei locatii diferite pe intreg parcursul vizionari filmului. Acum, cu sinceritate, am sa va spun ca, impresia cea mai placuta mi-a lasat-o casa cea mai mica, dintre cele trei case. Ea, este pe placul meu. Stiu, cine a vazut filmul, o sa-mi reproseze ca e impropriu sa spun case, celelalte doua fiind intr-adevar niste castele. Dar, sunt sigur ca ar fi beneficiat cu adevarat in urma unor amenajari interioare, din partea specialistilor de la ABC LUDENS , de un aspect mult mai placut. Nici un asemenea castel nu poate ramane neschimbat, fireste, in bine.

Recunosc, ca e deosebit de greu sa te ocupi cu designul interior al unei locuinte, dar cand sunt oameni, care isi cunosc bine meseria, precum cei de la ABC LUDENS , totul devine posibil. Asta dupa ce am vazut site-ul lor si minunatiile de balustrade din sticla.

Navigand pe site-ul lor, mi-am pus intrebarea: ce-as putea face eu, cu viitoare si mult dorita casa? Ceva deloc iesit din comun: 2 dormitoare, un living mare, o baie si-o bucatarie, totul pe o suprafata de vreo 100 de metri patrati. si, imi mai puneam inca o intrebare, fireasca: Ar fi necesara interventia unor designeri de interior profesionisti? Trebuie sa recunosc, un rezultat bun, nu il pot obtine singur, ci doar cu interventia profesionistilor ajungi la un rezultat bun! Altfel as putea regreta, ca nu am apelat la ei.

In multe cazuri daca voi crede ca am o bagheta magica cu care sa transforma totul, creand prin cateva jocuri de culori, de forme si de pozitii o iluzie reala, a unui spatiu mult mai mare, dar realizata de mine, ar putea fi un esec monumental.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s