Minunatiile capsulei de cafea Lavazza

Minunatiile capsulei de cafea Lavazza

Nu exista dimineata in care sa nu imi beau cafeaua facuta in mod traditional, as zice, la ibric. De cand ma stiu, imi achizitionez cafea boabe , fie ca le iau dintr-un supermarket, fie ca fac comanda de ea, la un magazin online.
Mereu am considerat si crezut, in acelasi timp,  ca o cafea facuta la ibric, nu se compara cu o cafea facuta la espressor. Si, am mai spus, catre prieteni ca o cafea boabe, are farmecul, nefiind interesat de produse gen: capsule cafea.

Ei, dar omul, cat traieste se schimba, experimenteaza si alte gusturi, ca sa zic. De curand, nepoata mea si-a cumparat un espressor de cafea. Acesta are un sistem care functioneaza pe capsule de cafea. Bineinteles, ca am descoperit aromele placute si nu m-am putut abtine. Am gustat licoarea, cu arome facuta din capsule cafea si mi-a placut.
Asa putea spune ca am devenit un fel de abonat al cafelei Lavazza, fie ca e capsule, fie ca-i cafea normala, macinata, dar facuta la un espressor. La cafeaua facuta la ibric, nu am renuntat, sa ne intelegem, doar am schimbat produsul. De la cafeaua Fortuna, am trecut la cafeaua Lavazza. Si, pana imi voi cumpara si eu un espressor, am sa tot dau tarcoale pe la nepoata mea.

Acum, dupa ce am descoperit minunatiile pe care le face un espressor, mi se pare ca o cafea la ibric este greoaie. Ca timp de realizare. Spuneam la inceputul articolului, ca nu imi imaginam vreo dimineata fara cafeaua la ibric, acum vazand si gustand Lavazza de la espressor, consider ca este si mult mai sanatoasa. Unde mai pui ca se face si mai repede, pui apa in espressor, daca ai capsule de cafea, le pui in locul destinat acestora si iti vezi de treaba. Pe cand la ibric, trebuia sa stau prin preajma, sa nu de-a pe foc.
Asadar, recomand cafea boabe sau capsule cafea pentru espressor, de la coffeeplace.ro.

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o zi plina de bucurii, insotita de aromele cafelei prefarate!:)

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s