Aer conditionat Gree

Astazi, incerc sa va zic cate ceva despre confortul din locuinta, atunci cand ai un aparat de aer conditionat Gree ca cel din magazinul online Superklima.
Incep asadar, prin a va da un exemplu concret.

In primul rand, pornesc de la premiza ca aveti un aparat de aer conditionat si ii stiti puterea. Teoretic iti cumperi acel aparat, care se potriveste camerei. Daca puterea lui este mai mare, atunci ai o problema.

Acum, care ar fi totusi criteriile de la care trebuie pornit, cand achizitionam un aparat de aer conditionat:

1. Aparatul de aer conditionat este o investitie pe termen lung. Asadar, pretul nu ar trebui sa fie un criteriu in alegerea pe care o vom face.

2. Eu consider ca un aparat de aer conditionat trebuie sa aiba un aspect placut! Nu ca ar fi ceva in neregula, cu cele viu colorate, dar trebuie sa ne gandim ca el va fi montat in camera…Trebuie, deci sa fie estetic…

3. Puterea lui, atentie mare. NU cumparati unul foarte mare, daca ai o camera mica si, nici invers. In primul caz, dau exemplul unei amice, care are un aparat de aer conditionat mare, mult prea mare pentru camera sa, si din acest motiv nu poate sta in permanenta cu ele pornit. Invers situatia e la fel: ala consuma mai mult sa faca racoare intr-o camera mare.

4. Nu-l folositi iarna, nu este rentabil. Din acest motiv nu-l cumparati dupa criteriul cat de bine incalzeste. Pentru incalzirea locuintei s-au inventat centralele termice, sunt mai rentabile din punct de vedere economic.

5. Marcile! O chestie pe care eu am observat-o de ceva vreme! Marca unui produs nu „tine de cald”. Sunt produse de firma foarte cunoscute pe care le-am avut si care nu au tinut mult…si, sunt produse ale unor firme, mai putin cunoscute, de care ma folosesc si azi…

Asadar, nu faceti aceasta greseala. Iau acel produs ca-i firma mare si cunoscuta. De aceea recomand sa intrati pe site-ul: superklima.ro.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s