A pus Trump taxă 25%?

Mi-au cerut taxă în vamă, pe un colet din SUA, (in valoare de 900$), 25% din banii ăștia, plus TVA si taxa vamală. La oficiul poștal de pe Calea Văcărești. Mi-au explicat că e un fel de „pedeapsă” a lui Trump. N-aveam atâți bani la mine, dar domnul funcționar de acolo a apucat să vadă că vreo 800 de lei tot aveam în portofel. Mi-a zis să le dau măcar cât aveam Din cei 2500 lei pe care mi-i calculaseră c-ar trebui.
În colet este imbracaminte si incaltaminte

A pus Trump taxă 25% pe lângă cealaltă taxă vamală sau m-au văzut ăștia din Poștă mai fraier?

PS. Un amic auzind de intamplarea ce v-am redat-o, mi-a zis: Nu am o solutie, din pacate, dar stiu din proprie experienta ca sunt foarte mari taxele. Pentru o paturica de copil primita din SUA cadou, am platit 30 de euro (expeditorul declarase ca e cadou si ca are o valoare mica). In mod normal, firmele care vand in online si expediaza in Europa, percep si taxe vamale. Nu a fost cazul aici?

2 gânduri despre “A pus Trump taxă 25%?

  1. Raul Florentin

    Cred ca e TVA-ul si taxele pt tarile unde sunt produse hainele. De obicei prin Asia, prin tari cu care Romania nu are tratate comerciale si sunt taxe f mari. Nu sunt taxele catre USA ci catre Romania.

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s