Agentie de web design

Agentie de web design. Site de prezentare pentru o afacere de succes.

Ce facem, daca ne decidem sa investim, in mediul online, intr-o afacere desigur, sa zicem ca-i un magazin virtual, ma rog un magazin online, ce comercializeaza produse de imbracaminte? Pai, avem nevoie de un site de prezentare sau/si blog. De asemenea, avem nevoie de diferite aplicatii web si de un provider care sa ne ofere gazduire web si, de asemenea de sfaturi pentru crearea unui magazin online.
Ofertele firmelor din Romania, pe acest domeniu, este una destul de variata si cuprinde diferite promotii, demne de luat in seama.
Dar, ca sa alegem o oferta buna (pentru site de prezentare ), pentru noi, exista cativa factori pe care trebuie sa-i stim.

Asadar, spatiul de care dispune, in functie de tipul si dimensiunile site-ului, magazinului online sau blogul nostru. Cel mai bun este de 100 MB ca si spatiu pentru un blog sau un site de prezentare, deoarece vom avea continut media, imagini- video, bannere animate, portofoliu, o baza de date, un formular de contact, adresa de e-mail…Daca avem nevoie de spatiu mai mare putem sa mergem pana la 200-250 MB. Deci, depinde de ce vrem noi, pana la urma.

Un alt factor este vechimea firmei de gazduire web si experienta in servicii complete in acest domeniu. Este foarte indicat sa ne informam pe internet…pe bloguri sau pe forumuri. Trebuie sa vedem opiniile pro si contra despre seriozitatea firmei, despre modul in care se efectueaza asistenta tehnica si dupa aceea sa luam o decizie.
Spre exemplu, dupa ce ne vom lansa site-ul este posibil, datorita traficului mare, acesta sa nu mai faca fata. Deci, va trebui sa ne marim banda alocata si vom avea nevoie de asistenta tehnica. Si, daca ea, asistenta tehnica intarzie…vom pierde vizitatori si posibili viitori clienti. Sau daca vom avea nevoie sa adaugam noi adrese de email, deoarece s-a marit echipa, tot la asistenta apelam!
Pachetele cele mai avantajoase sunt cele care care iti ofera inregistrare de domeniu plus hosting pe un an!

La final de articol va doresc s-aveti parte de un hosting de calitate! Si, nu puteam sa inchei fara sa va invite pe site-ul celor de la: cubick.ro , o agentie de web design, pentru afacerile de succes din mediul online. Obiectivul acestora este sa realizeze site-uri exceptionale, atat din punct de vedere al design-ului, cat si din punct de vedere al modului de functionare. Avand tot timpul in prim plan imaginea, cea care conteza pentru orice firma, fie ca isi desfasoara activitatea in mediul online, fie in mediul de afaceri clasic.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s