Talent Sream. Head Hunting

Talent Sream. Head Hunting

Incep cu a doua parte, a titlului, head hunting. Si am sa fac o scurta introducere.
In cele mai multe cazuri, cele 2 abordari sunt impreuna, cu toate ca luandu-le separat ele nu sunt identice.
Head Hunting, este in fapt o activitatea de identificare a unui profil potrivit pentru o anumita pozitie, prin efectuare de cercetari in piata si imterviul direct al candidatilor. Nevoile de recrutare, pe care le au clienti sunt de multe ori punctuale.

Talent Stream, este o agentie de recrutare moderna, activa pe aceasta piata de 10 ani si cu prezenta in 20 de orase. Profesionalismul si abordarea moderna, a avut drept rezultat, un portofoliu impresionant. Cu peste 100 de companii in portofoliu, Talent Stream este una din agentiile de recrutare, la care merita sa apelam. E atat de simpla trimiterea unui CV. Intra pe site-ul: talentstream.ro si vezi pasi.

Talent Stream este o agentie de recrutare foarte serioasa. Un CV. trimis la aceasta agentie, va fi privit cu atentie. Joburile disponibile, pe care aceasta agentie, le intermediaza nu sunt fictive. Spun asta deoarece, pe aceasta piata, au aparut firme care atrag multe CV-uri, singurul scopul real este acela de a-si crea o baza proprie de CV-uri, pe care sa le poata folosi in viitor.

Personal, nu sunt in cautarea unui loc de munca, dar cu siguranta imi doresc o schimbare. Un job mai bine platit si cu conditii de munca, mai bune este aspiratia multora dintre noi. De aceea, trimitere propriului CV, este o optiune pe care am ales-o.
Dupa ce CV-ul va fi vazut, de un specialist in recrutare, va urma interviul, iar apoi evaluarea.
In functie, de pozitiile deschise, in diferite companii si daca profilul candidatului se potriveste cerintelor, va urma propunerea propriu-zisa.
Cam acestea sunt, in mare, etapele pe care agentia Talent Stream, la urmeaza.

Din blogosfera romaneasca va doresc succes, la interviul de la Talent Stream:)

2 gânduri despre “Talent Sream. Head Hunting

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s