-Care e menirea mea in lume?

Nimic nu este la intimplare, tot si toate au un scop..Nu pot crede ca am fost trimis aci, doar pentru munca, haleala, distractie, putin concediu…apoi…apoi sa mor!?
Chiar daca as trai-n-palate si sa ma intind numai in puff,imbracat doar in matase si sa mananc ce e mai bun..intr-o zi, va veni clipa,iar rasaritul va fi apus!

Mai in gluma, mai in serios, cu totii imi spun: Traieste viata si nu te mai intreba atit de multe!..iar eu le spun:
-Ce poate insemna o viata, daca nu sti cine esti?? Ce faci si incotro te indrepti? E usor de priceput,deoarece te vezi mergand…ori mergi incet, ori alergand, fiecare pas si fiecare clipa, ne spun acelas lucru: Calatoria se apropie de sfirsit!

Sincer, nu imi este atit de teama, ce va fi dupa ce mor, deoarece clipa de clipa incerc sa imi repar greselile facute, din voia mea sau fara voia mea…m-am lepadat de legea botezului,cu care m-au insemnat parinti la nastere. Nu ma mai inchin la lemne sau pietre transformate in cruci sau sfinti, desenati pe pinze sau descrisi prin calendare, cica ar fi fost oameni alesi.
Nu mai mananc painea inmuiata in vin si nici nu vreau sa mai aud, acea poveste deocheata, cu care au fost imbatati cei nestiutori…Cica, painea ar fi carnea,iar vinul ar fi singele celui rastignit…Hmm..Vampirism,canibalism,in toata puterea cuvintului…Asa ca i-am pus capac…nici chiar o nuca nu mai mananc in numele sarbatorilor care il amintesc.

Nici cu adulterul nu ma mai impac sau cu placerea numita Femeia Altuia, ci mi-am pus pofta in cui deocamdata…mai obisnuiam sa imi provoc(placeri),stiti cum e cu dracul,nu te lasa sa traiesti..Asa ca am pus capac placeri, nici chiar cu un o…m nu ma mai imbat.

Criminal nu am fost niciodata ,dar sa nu uitam ca si crima poate fi de nenumarate feluri: Sa ranesti inima unui om, este tot un fel de crima…Sa duci pe cineva in eroare, este mult mai grav decat crima…si multe alte exemple. Am pus capac si aci…Doar inimile copiilor mei deocamdata, dar fara voia mea!

Hot(hot-cu punctulet sub t,nu hot englezesc :)),nu am fost niciodata! Bunul altuia nu l-am dorit niciodata, chiar daca in trecut mi-am mai spalat ochii cu trupul altor femei s-au m-am culcat cu vreo doamna maritata…Pe atunci nu stiam ce este sau ce inseamna….X si Y-intimplari! Mi-am inselat nevasta, dar si asta am facut-o numai dupa ce mi-a vandut increderea!

Incerc din toata inima si din tot sufletul sa respect Legile Creatorului Divin, sa fiu un om asa cu imi cere sa fiu…cam asa ar suna una din Legi: Sa nu iei in desert Numele Lui Dumnezeu!…si este foarte usor de priceput aceasta porunca…iar din moment ce fac la fel cu ce imi spune Dumnezeu, asta inseamna exact ceea ce scrie mai sus, si sincer sa spun: Imi este foarte teama, deoarece sunt lucruri pe care nu le fac chiar asa cum cere „Cartea LUI”

Daca voi muri maine,de un singur lucru imi este foarte teama, ca nu voi sti ce sa raspund la intrebarea:
-Ti-ai indeplinit misiunea pe pamint?!!…doar fiecare dintre noi-oamenii avem o misiune, altfel eram trimisi aici sub forma de animale, plante sau bolovani!!
…Acelasi gand,aceasi aventura..,sa caut: -Cine sunt?..si…-Care e menirea mea in lume?

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s