Care sunt principalele cinci calitati pe care trebuie sa le aiba un fotograf?

fotograf-bucuresti

Atunci cand angajezi un fotograf trebuie sa te informezi cu privire la munca pe care o depune, la felul de munca si la alte caracteristici importante pe care e bine sa le stii dinainte. Meseria unui fotograf nu este nici pe departe una usoara.

Chiar daca acum cu totii avem telefoane cat mai performante, cu camere cat mai bune, se spune ca au aceeasi claritate asemenea unor aparate foto profesionale. Dar ceea ce multi nu au observat, diferenta dintre un aparat foto si un telefon este imensa, pornind de la dimensiunea obiectivului, flash-urile, pana la alte caracteristici ce pot fi setatate doar prin intermediul unui aparat.

Atunci cand cauti un fotograf Bucuresti, trebuie sa stii inca de la inceput ca are cele 5 calitati pe care orice persoana care se ocupa cu aceasta meserie le necesita. Daca nu stii la ce anume fac referire o sa ti le enumar mai jos:
1. Un fotograf Bucuresti trebuie sa fie cat mai organizat – atunci cand il angajezi, sa stii ca isi va respecta programul, va ajunge la timp si va sta cat va fi necesar ca sedinta sa iasa cum trebuie. Prin organizare, ma refer si la alte chestiuni ce tin de o buna proportionare a timpului astfel incat sa reuseasca sa prinda suficiente cadre, sa aleaga diferite locatii, in cazul in care pozele sunt facute in afara studio-ului.
2. De asemenea, un bun fotograf va veni deja cu pachetul de cunostinte tehnice. Deoarece o sedinta foto – ca sa fie reusita – trebuie sa fie editata si nu vei dori sa ai surpriza de a primi poze prea editate sau care sa nu fie editate deloc. Acesta trebuie sa stie sa foloseasca nu doar aparatura, ci si diverse programe pentru editat.
3. Dar in spatele muncii depuse se afla talentul. Consider ca este cea mai mare calitate pe care o cauti la un fotograf Bucuresti. Daca isi face meseria cu pasiune, atunci orice poza va iesi minunat. Pentru ca o persoana pasionata, munceste si isi imbunatateste in mod constant cunostintele si le pune in aplicare, exersand si exceland in munca pe care o depune.
4. Un alt lucru important pe care il cauti la un fotograf este initiativa. De ce? Iti prezint un exemplu mai concret prin care sa intelegi de ce initiativa este o caracteristica importanta. De exemplu, la o nunta, orice moment important trebuie prins in cadru. Insa nu o sa vezi nici o nunta in care mirele sau mireasa sa cheme fotograful sa faca o poza in timpul unuia din momentele de la o nunta. El singur o sa ia initiativa si o sa urmareasca cu atentie cand trebuie facute fotografiile.
5. Si nu in ultimul rand, tin sa precizez ca desi aceasta meserie este obositoare, un fotograf bun o sa aiba intotdeauna energia necesara pentru a putea surprinde momentele potrivite din timpul unui eveniment.

Iti recomand sa contactezi echipa de fotografi de la www.jadoris.com, deoarece doi sunt mai buni decat unul singur.

Un gând despre “Care sunt principalele cinci calitati pe care trebuie sa le aiba un fotograf?

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s