Camere de supraveghere pentru locuinta

Daca vreunul din cititori mei locuieste la casa, sfatul meu este sa va cumparati si montati camere de supraveghere. Niciodata nu poti stii ce se poate intampla…si, cand se poate sa fi calcat de musafiri nepoftiti. Camerele de supraveghere le pot insoti pasi musafirilor nepoftiti si, uneori poti fi chiar cu un pas inaintea lor.

Acum, vazand si eu stirile, am observat, ca nu-i deloc asa de simplu, ca furturile din locuinte au devenit tot mai frecvente. O fi si din cauza nivelului de trai scazut? Si, furturile au loc in general cand nu e nimeni in locuinta. Acela este momentul prielnic pe care il pandesc hotii, deoarece ei actioneaza foarte usor.

Atunci cand nu-i nimeni in locuinta si au acest pont, le vine usor sa patrunda in casa si sa ia tot ce e de valoare, iar atunci cand proprietarul vine, constata ca multe lucruri de valoare nu mai sunt, au disparut, s-au evaporat…
In ultima vreme nu mai e deloc usor pentru lucratori de politie sa descopere si sa-i prinda pe autori spargerilor de case, odata ce acestia au fugit si, nici nu i-a vazut cineva. Neavand o pista pe care sa-si indrepte ancheta, nu ramane decat sa vizioneze imaginile, de pe acele camere de supraveghere video, din casa sau din exteriorul ei. Astfel sansele de ai prinde cresc. Pe langa aceasta utilitate, daca cineva isi face un plan sa fure ceva dintr-o locuinta si vede ca sunt instalate camere de supraveghere in exterior, sunt sanse foarte mari sa renunte. Stiu si ei, hotii la ce riscuri se vor expune si nu prea se incumeta.

Asadar, montarea acestor camere este si o metoda de preventie, iar in plus iti mai trebuie un HDD mai mare care sa poata pastra toate inregistrarile.

Din nefericire exista pe piata romaneasca si, multe camere de calitate indoielnica, la care imaginile nu sunt clare si e greu sa distingi pe cineva si ceva. Aceeasi chestie se intalneste si la camerele de supraveghere a traficului, sunt de calitate indoielnica si nu surprind cu claritate imaginile, si, in special noaptea. Acesta e si unul din motivele pentru care nu se pot afla multe lucruri, cand are loc un accident filmat cu o asemenea camera.

Sfatul meu e sa cumparati camere de supraveghere pentru locuinta, dar daca nu luati ce e mai bun n- are rost sa faceti o asemenea investitie, care sa filmeze si sa obti imagini nefolositoare. Chiar daca pretul este mare, eu zic ca se merita sa cumperi ceva de buna calitate

Eu daca stau la casa stiu ce vorbesc si de aceea mi-am instala de mult sistem de supraveghere video. Mi-am cumpara ceva bun,  sunt camere care si pe timp de noaptea pot filma bine…am cumparat de pe site-ul: comenzi.ro, camere pentru supraveghere exterior, la o promotie.

3 gânduri despre “Camere de supraveghere pentru locuinta

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s