Masaj Bucuresti

Masaj Bucuresti. Masajul intre mit si realitate.

masaj-bucuresti_1  In societate romaneasca anormalul a devenit normal si, asta pentru ca democratia noastra da liber la imaginatiei. Asadar, pe mine unul nu ma mai mira nimic. In schimb ma deranjeaza un lucru: prejudecatile gresite. Ideile preluate din generatie, sub forma de zvonuri care nu fac decat rau. De la miraculoasele leacuri babesti, pentru sanatate, care in majoritatea cazurilor pun vietile in pericol, si, pana la dezbaterile intermninabile despre comportamentul unei persoane. De ceva ani, dupa expansiunea fireasca a internetului si la noi, a aparut fenomenul saloanelor de masaj. Multi au crezut si, inca mai crede si, asociaza cu prostitutia mascata, numai ca in timp s- a dovedit ca nu prea au legatura una cu cealalta, ci doar cu masajul. Masajul este o arta! Exemplul cel mai clar il gasim la caest salon: masaj bucuresti 
Si tot datorita Internetului, s-a demontat acest mit, care in fapt, e strans legat de metodele de masaj profesionist (precum  in exemplul dat de mine, de la salon masaj Bucuresti ) pentru relaxarea oamenilor. Masajul este benefic atat pentru fizic, cat si pentru psihic. Si, asta se datoreaza relaxari depline pe care o are creierul uman, acesta transmitand corpului o starea de bine, prin faptul ca muschii se relaxeaza si, asa toata tensiunea acumulata este eliberata, sangele putand circula mult mai bine, toxinele fiind impinse spre ganglioni si eliminate.

Iar, la drept vorbind atmosfera dintr-o incaparea in care are loc masajul, nu poate fi comparata cu atmosfera dintr-un salon de infrumusetare, unde merg multe persoane. Am vizitat cateva din saloane si am vazut ca atmosfera placuta a unui masaj nu este deloc prezenta, deoarece conteaza foarte de mult atmosfera: uleiurile de masaj cu diferite arome, lumina- care e difuza, muzica ambientala sau cel/cea care realizeaza masajul…Mainile au un mare impact! Sunt persoane care se pot relaxa doar daca masajul este facut de o persoana de sex opus. Si, din ce stiu eu, masajul tantric este singurul care are acesti factori necesari unui masaj de succes. La Artemis, masajul tantric este efectuat de specialisti.

De asemenea, un masaj poate fi facut si in intimitatea caminului, se poate face si pentru a se cunoaste mai bine sau de ce nu poate fi efectut si, ca un preludiu.
Dupa cum ati putut realiza, nici cazul acesta nu putem asocia masajul cu prostituia, numai daca se vrea acest fapt si, este facut strict pentru a da subiecte de dezabateri mass-mediei. Dar, acesta nu mai tine de un simpu masaj ce se desfasoara in saloanele special amenajate, legal, de persoane angajate cu acte in regula. Tine de fapt de subiectele asa- zise, fierbinti!

Sfatul meu, daca doriti sa va informati fara a fi influentati in vreun fel, despre acest gen de masaj, puteti singuri cauta pe motorul Google, mult mai multe informatii sau accesand: masaj Bucuresti sau masaj tantric si, cu siguranta va veti lamuri la intrebarile pe care sunt convins ca le aveti. Nu este nimic imoral intr-un salon de masaj legal, ba din contra e mai mult decat benefc. Si, fiind in legalitate aduce beneficii si statului plin plata de impozite si taxe!

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi relaxanta:)

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s