Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, nasoale dedpre protocoale

 

Șoc și groază! Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, le scrie lui Klaus, lui ”Livache”, Nea Călin și Vioricăi: cică nu prea este stat de drept în România. Și cică a cam fost și este cu nasoale prin parchete și instanțe. Cam ar trebui amnistie și trași la răspundere ”paraditorii”, mai zice avocatul, care îl reprezintă pe Trump în tot ceea ce exprimă juridic și care reprezintă cam ce se prezintă în spațiul public de ceva vreme..
Șocul nu vine de aici, ci din altă parte, de aici, din România: postul România Tv, care s-a transformat într-un manelism etern NU dă nici măcar știrea. Realitatea și UM Digi dau totuși știrea, iar Antena 3 și-a mai revenit (are totuși trei – patru jurnaliști curajoși).
Este incredibilă dictatura cruntă în care ne-au aruncat niște scelerați!
Numai prin alegeri putem menține democrația: aleșii neamului, ați terminat cu ciorba de potroace? Hai la luptă că vă mănâncă ăștia cu fulgi cu tot!

2 gânduri despre “Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, nasoale dedpre protocoale

  1. Florentin Drăgănescu

    Werner, Werner nu fii trist , nu e Rudolph-Mos Klaus e un avocat, a fost Primar la nenorocorea din 9/11, dintrun orasel americat New York/, pe cand marele neamt a fost si el trei mandate in Sibiu Hermanstadt, bre oras din Romania, care se invrcineaza cu Selimbar, Cisnadie, Salistea, Sura Mica !

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s