Toate se rezolva cu”.ue PSD”

Este foarte posibil ca „mue PSD” sa fie soluția miraculoasă pentru rezolvat problemele societatii. Dacă institutiile PSD se dau peste cap sa șteargă „mue PSD” de pe unde scrie, atunci daca ai o groapă în asfalt, scrie pe ea „mue PSD”, pac vin aia de la primărie și o asfalteaza, ai un spital murdar, scrii pe pereti „mue PSD”, vin pesedistii si zugravesc, ai un șantier de autostrada gol, bagi „mue PSD” sa se vada din avion până vine ministerul si toarnă beton, ai covoare de bătut și ți-e lene, intinde-le în fața blocului cu sloganul minune si vine rapid responsabilul de bloc si te rezolva.

PS. Cea mai importantă consecință a isteriei nationale cu „mue PSD” este ca a arătat public capacitatea infinită de slugarnicie fata de partid si fata de preaiubitul conducător a instituțiilor statului capturate de Dragnea.
Dacă Poliția Română a ajuns preșul lui de sters pe picioare, pai va dati seama cum ar fi daca Dragnea ar pune mana pe toate instituțiile Statului, gen si pe serviciile de informații, gen SRI si SIE sa fie ale lui, pe persoana fizica?

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s