5 motive sa va indragostiti de Romania

 

Va propun 5 motive sa va indragostiti de Romania in vara anului 2018. Romania s-a dovedit un miracol de echilibru si are toate sansele sa-si pastreze linistea in acest an, in ciuda masacrarii hartilor si a convulsiilor care au macinat lumea.

1. Romania este o tara sigura. Oricat de uimitoare si incarcate de istorie ar fi destinatiile turistice consacrate, teama de moarte le goleste.

2. Romania are oameni toleranti si primitori, desi ofera deseori impresia ca este in pragul fierberii politice. Diversiunile si veninul varstate de uneltitorii crescuti la scoala vechii Securitati nu i-au contaminat pe romani. Bunul lor simt, pus la incercare in decenii de minciuni de partid si de stat, a supravietuit eroic. Nu le-a afectat nici umorul, nici spiritul critic, nici speranta.

3 Are cel putin o destinatie turistica rara in Europa. Bucovina. O dimensiune pierduta, care fascineaza si inspira. Daca nu simtiti vibratii mistice, sigur veti gasi peisaje de filme cu hobiti.

4. Mancarea cu gust. Noua generatie de bucatari are curaj, imaginatie si, uneori, o materie prima mult mai buna decat in Europa de vest.

5 Romania urbana interactioneaza cu tine 24 din 24. Gasesti farmacii deschise noaptea, magazine non-stop. Nu te lasa fara apa, iaurt, cafea, tigari, in functie de nevoia fiecaruia. Romania urbana nu te abandoneaza. 

Un gând despre “5 motive sa va indragostiti de Romania

  1. Da, ai dreptate! Ar trebui sa ne valorizam mai mult si mai bine tara cu oamenii ei, cu arta, cultura si peisajele uimitoare. Pe de alta parte, ar trebui sa gasim solutii pentru ai sensibiliza pe cei ce distrug valorile romanesti, pe turistii iresponsabili. Felicitari pentru postare!

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s