PROTECTIA SI SECURITATEA MUNCII

Protectia si securitatea muncii

In Romania, exista o preocupare permanenta a companiilor, pentru protectia si securitatea muncii. Angajatii, indiferent de meseria pe care o desfasoara, sunt expusi la unele riscuri. Pentru a preîntâmpina evenimente neplacute, angajatorul are obligatia sa ia masauri. Asa ca firma protectia muncii Bucuresti , desfasoara activitati de prevenire a riscurilor de vatamare a lucratorilor.

Exista, de asemenea, o legislatie a muncii, care obliga firmele sa ia masuri de protectie si securitate la locul de munca, pentru desfasurarea in bune conditi a procesului de munca.
Protectia muncii trebuie sa previna accidentele, imbolnavirea si alte evenimente. Mentinerea capacitatii de munca a angajatului este datoria angajatorului. El este obligat, prin lege, sa asigure lucratorului un mediu de lucru sigur.

Normele de protectie si securitate a muncii sunt insotite de sanctiuni in cazul nerespectari acestora, tocmai pentru a prevenii evenimentele nedorite. Firmele specializate in prootectia muncii au rolul de a oferi servicii in acest domeniu. Ei dispun de specialisti, in securitatea si protectia muncii, care implementeaza masurile necesare in prevenirea sau remedierea riscurilor.

Avalia, firma protectia si securitatea muncii.

Cu o experienta de peste 7 ani, in acest domeniu, firma Avalia, isi asuma responsabilitatea pentru evaluarea si masurile recomandate.

Echipa Avalia, a dat intotdeauna dovada seriozitatii si competentei, in activitatea de securitate a muncii. Solutiile propuse, fiind adaptate la nevoile firmelor.

Specialistii Avalia, merg pe teren pentru evaluarea corecta a riscurilor; De asemenea, periodic, se fac verificari pentru a vedea daca solutiile propuse sunt implementate.

Indiferent de marimea companiei, este extrem de necesar sa fie identificate riscurile unor accidente de munca. Controlul periodic este necesar pentru evitarea chiar si a unui singur accident de munca sau imbolnavire.

Asadar, in Romania, potrivit legilor in vigoarea, angajatorul are obligatia sa asigure un loc de munca sigur angajatului. Apelarea la firme specializate, in servicii de protectie si securitatea muncii, fiind o solutie optima, pentru un loc de munca sigur.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s