De ce sa alegi container de la TermoContainer Galati?

Containere Modulare

1Containerele modulare, sunt solutia accesibila pentru un birou, spatiu comercial, depozit, dar si pentru locuit. Aceasta solutie ieftina, se poate realiza foarte rapid, putand fi relocata foarte usor. Calitatea si designul, acestor containere modulare, le fac utile.
Respectarea stricta a standardele de calitate, protejarea mediului inconjurator si raportul dintre pret-calitate, fac din containerele modulare, o solutie moderna de locuit, pe termen scurt, pentru persoanele ce se afla in cautarea unei locuinte.

De ce sa alegi container de la TermoContainer Galati?

2

TermoContainer Galati, este cel mai important producator de containere, de pe piata romaneasca. Aici sunt realizate mai multe tipuri de containere: case modulare, containere spatii comerciale, containere monobloc, containere modulare si constructii containerizate.

Calitatea produselor realizate de TermoContainer Galati, a atras un numar mare de clienti. Printre clienti societatii TermoContainer se numara firme cunoscute precum: Santierul Naval Tulcea, Petrom sau MOL.

 

Asadar, aceia dintre dumneavoastra, care se intrebau, daca se poate construi o locuinta ieftina si intr-un termen foarte scurt, constructiile containerizate sunt raspunsul. Locuinta (casa din container), a devenit o alternativa, pentru locuintele (casele) clasice.

Cu siguranta, amenajarea, in functie de necesitatile fiecaruia, dar si dupa bugetul alocat, al unei astfel de case containerizate, poate mari costurile. Dar în orice caz, casele containerizate, devin foarte populare si sunt prezente in cele mai diferite colturi ale lumii.

TermoContainer Galati, cel mai important producator, de pe piata romaneasca, poate echipa containerele cu: pardoseli din parchet, gresie sau mocheta. De asemenea, se pot compartimenta, in functie de nevoile clientului, cu: bucatarie sau grup sanitar.

Pentru oferta de preturi containere, accesati site-ul termocontainer.ro. Aveti acolo si datele de contact, ale societatii.

Din blogosfera romaneasca va doresc o primavara frumoasa!

 

2 gânduri despre “De ce sa alegi container de la TermoContainer Galati?

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s