Si copii au nevoie de aer conditionat

 

Anul trecut am deschis un After School foarte dragut. In ziua de azi, parintii au job-uri solicitante, mai ales din punct de vedere al timpului. In plus, este greu sa gasesti o persoana de incredere cu care sa iti lasi copilul. Situatia este si mai dificila atunci cand nu ai posibilitatea sa ii lasi cu bunicii. De aceea, necesitatea unor astfel de institutii este foarte mare.

Am creat un After School care le permite parintilor sa isi aduca copiii si pe timpul vacantelor, precum cea de vara. Totul a fost frumos pana cand temperaturile ridicate au inceput sa ne dea de cap. Copiii transpira foarte mult deoarece se joaca, alearga si sunt in continua miscare. De fiecare data, ii rugam pe parinti sa le lase mai multe schimburi. Situatia era putin stresanta si frustranta, atat pentru mine, cat si pentru parinti. Atunci, o mamica mi-a spus ca ar fi bine sa luam aparate de aer conditionat care sa regleze o temperatura placuta in incaperi. Am facut o sedinta si cu ceilalti parinti si toti au fost de acord atata timp cat erau aparate de buna calitate si care sa nu le puna copiilor sanatatea in pericol. O alta mamica mi-a sugerat sa apelez la Climatico.

I-am contactat, le-am explicat de ce aveam nevoie si acestia mi-au recomandat aparate de aer conditionat speciale pentru cei mici de la Midea Kids. Nu imi venea sa cred cat de frumoase sunt. Unele roz, altele albastre, cu personaje haioase menite sa ii inveseleasca pe pitici. Am profitat de serviciile exceptionale de la Climatico si am colaborat cu ei si pentru montaj autorizat. Siguranta copiilor care imi erau in grija e foarte importanta. De aceea trebuia sa am tot ce este mai bun pentru ei. In plus, am fost asigurata ca voi beneficia oricand de suport tehnic.

Experienta Climatico a fost de exceptie si vara aceasta copiii mei dragalasi se vor juca in voie intr-o atmosfera placuta. Pentru mine am achizitionat un aparat de aer conditionat Daikin de care sunt extrem de multumita.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s