Rusia isi incordeaza muschi!

Rusia isi incordeaza muschi!

De la Petru cel Mare incoace, Rusia a trait cu teama de incercuire. Spion cu veleitati de tar, Vladimir Putin a exploatat cu sange rece aceasta teama. Toata retorica sa despre performantele unui sistem balistic capabil sa-l depaseasca cel al NATO, toate referirile la progresele informatice si tehnologice ale Rusiei, sunt muschi incordati in fata Occidentului. Se poate face pace cu un Putin sfidator, pentru care otrava nu e o figura de stil? Cine ar putea da tonul unui plan de pace pragmatic, cand Statele Unite, Germania si Franta il acuza pe Putin ca ordona asasinate…Urmeaza sase ani de domnie din ce in ce mai sfidatoare. Puterea este in mainile unui om care a facut din puterea absoluta un mod de viata…

3 gânduri despre “Rusia isi incordeaza muschi!

  1. Rusia este inconjurata de baze NATO ??? Ce ar trebui sa faca Putin ??? Ce a facut Boris Eltin ??????Daca nu venea la putere Putin , Rusia era acum precum Ucraina…….Eu il admir pt ca ” se apara” !!!!!Cum ??? Problema lor…..rusii sunt liberi; sunt peste tot in lume…….

    Apreciază

  2. Statele Unite în nici un caz, pe Trump nu prea îl mai interesează foarte multe politica externă, pune accent pe „Make America great again”, în Merkel nu mai are nimeni încredere. Macron poate, a reușit să dialogheze foarte bine cu China, să sperăm că poate ajunge la rezultate bune și cu Rusia.

    Apreciază

Spune ceva: