Ce a cautat statul paralel?

Stiu povestea, festivalul inculpatilor, coalitia penalilor si alte fake news. Intrebarea ramane, cu probe: ce a cautat statul paralel, fara mandat de la judecator si fara vreun dosar deschis, in datele si documentele a milioane de romani si cetateni europeni?

Incepand din anul 2013, chiar dupa numirea sa, Kovesi a incheiat si semnat personal un Protocol cu Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.
Acest protocol, a dat acces online, printr-o statie de lucru instalata la sediul DNA la TOATE bazele de date (DDAPT, e-Terra (programul e-Terra sa stiti si voi nu are log, nu se poate audita accesul) si RTI. La TOATE datele de cadastru: elemente de identificare, dar si documente – contracte de vanzare- cumparare, incheieri notariale, contracte de credit, ipoteci etc.).
DNA a avut acces direct, fara mandat, la toate datele personale si documentelor notariale ale romanilor incepand cu anul 2013.
Au avut ca tinta simpli cetateni, oameni de afaceri, oameni din media si oameni politici.

Aveti Protocolul si toate informatiile in continuarea pe site-ul romania30.ro/blog.

De maine, milioane de romani si cetateni europeni ar trebui sa ii dea in judecata pentru aceste abuzuri.
I-as pune o intrebare si domnului Frans Timmermans: ce parere aveti cand datele si documentele concetatenilor dumneavoastra europeni sunt vanturate fara niciun control?

sursa: Romania 3.0

 

8 gânduri despre “Ce a cautat statul paralel?

 1. alex

  De-ale propagandei. Nu propaganda era aia cu mult-iubitul si mult-stimatul ? Nu ea ii dadea cu ”iepoca” de aur ? Cea de astazi nu mai este atat de rudimentara, dar baga la greu !

  Apreciază

   1. întrebarea mea este ( dacă tot generalizați ca zac oamenii nevinovați in pușcării, ne referim la cei cu acuzații de corupție , atribuția DNA)unde a dispărut avuția țării de 28 ani?saracii numai nevinovați toți

    Apreciază

 2. Unde s-au școlit cei din ,,Grupul de la Cluj,,- oare, în Ghicago? ” Școala din Chicago poartă vina pentru a oferi o bază intelectuală aparentă pentru ideea că piețele se auto-ajustează și că cel mai bun rol pentru guvern este să nu facă nimic”, spune Stiglitz, în vârstă de 65 de ani, care a primit Nobelul în 2001 ….
  Aceasta este fraza care compară cel mai bine Școala de la Chicago: „Divorțată de Realitate”….Cea mai populară teorie pseudo-academică, care a fost propagată de școala din Chicago în ultimele decenii, a fost monetarismul. Expoziția cea mai populară a fundamentalismului pieței a fost prezentată de Milton Friedman „Capitalismul și libertatea”. Esența este că am ajuns în cele din urmă la culminarea teoriei economice și tot ce a mai rămas este de a regla mașina. Realizarea finală a perfecțiunii occidentale este capitalismul pur pieței libere. Persoanele ticăloase ale scenariului sunt sindicate, intelectuali, ecologiști și autoritățile de reglementare guvernamentale care adună roțile progresului….Thomas Frank declară: „Noua economie este o fraudă”. Este un Vox Populi în care miliardarii sunt victimizați de muncitorii sindicali „elitiști”, iar crima de jour este corectitudinea politică.

  Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s