Mini vacantele petrecute cu amicii – ce ai putea vrea mai mult?

 

pexels-photo-207896Cei care au o sumedenie de amici stiu cel mai bine cat de distractive pot sa devina vacantele in compania acestora. Din pacate insa, de cele mai multe ori exista cateva impedimente in ce priveste tipul acesta de vacante.
Pentru ca numarul de oameni este crescut, se intampla ca destul de frecvent sa nu existe locuri de cazare corespunzatoare, care sa ii aduca pe amici impreuna pentru macar o luna. In orasele mari, precum Cluj-Napoca, ideea cazarii la un hotel nu renteaza din niciun punct de vedere. Costurile ajung sa fie exorbitante si nici nu mai exista acel sentiment de alaturare. Mancarea nu mai poate fi gatita impreuna, nu mai pot fi spuse tot felul de bancuri si, uite asa, se ajunge ca vacanta sa devina un fiasco.
Apoi, mai exista varianta cabanei de inchiriat. Dar ia ghici ce? Asta inseamna ca in cel mai bun caz, aceasta se va afla destul de departe de departe de oras, daramite de centrul acestuia? Daca se doreste vizitarea orasului pe jos sau altfel de activitati, care sa aiba legatura cu acesta, iti inchipui ca nu are sa renteze. Prea multa oboseala si o groaza de dureri de cap, cam asta inseamna toata aceasta aventura.
Dar detalii de genul nu ar trebui sa te descurajeze, pentru ca exista tot timpul solutii, mai ales in mediul online. Astfel, vei vedea ca pe o platforma de anunturi imobiliare precum Compari Imobiliare vei gasi mai multe oferte care sa te impresioneze, precum o casa inchiriat Cluj.

In functie de preferintele proprietarului, vei putea sa negociezi cu el si sa vezi daca este sau nu posibil sa o inchirieze pe termen scurt. Daca raspunsul va fi afirmativ, vei vedea ca vei avea numai de castigat de pe urma acestei afaceri.
Bineinteles, asta inseamna ca automat va trebui sa ii oferi o garantie cat de mica acestuia, pentru a putea avea incredere. Dar nu ai de ce sa te sperii, nu inseamna ca vei supus la niciun mare calvar.
Tot ce va mai trebui facut dupa ce ai facut intelegerea va fi sa iti aduni prietenii, sa va faceti planul de bataie si sa va asigurati ca va veti bucura de toata distractia din lume. Costurile automat vor fi reduse. La cati oameni vor fi impartite, chiar nu ai de ce sa iti bati capul in acest sens.
Apoi, veti avea ocazia sa petreceti timp de calitate impreuna si sa va asigurati ca totul va merge conform planului. Sau daca nu va fi in conformitate cu acesta, distractia va fi una si mai mare! O sa aveti ocazia sa gatiti, sa mancati impreuna si inca ceva, puteti sa stati toata noaptea treji, fara grija ca cineva se va simti deranjat. E cat se poate de corect, nu?
Tot ce iti mai desparte gasca de distractie si voie buna este un simplu click, in locul si la momentul potrivit. Locul deja il ai stabilit, e pe Compari Imobiliare, dar ce faci cu momentul? Va fi acum sa il vei tot amana la nesfarsit?

Un gând despre “Mini vacantele petrecute cu amicii – ce ai putea vrea mai mult?

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s