Incredibil! Spoiala in gara!

Incredibil! Spoiala in gara!
paragina-in-gara-din-curtea-de-arges-pentru-inmormantarea-regelui-mihai-2-1Au pus in gara Curtea de Arges, doua fete pe peron, cu doua trollere, ca sa arate ca aceasta gara nu e moarta si ca prin ea exista trafic de calatori!!!Fetele alea stateau exact langa covorul rosu ,exact in calea sicriului cu Regele.
Pentru cine nu cunoaste, va spun eu, gara din Curtea de Arges este dezafectata, este in stadiu de ruina. Nu are mers al trenurilor, pentru ca nu mai trece prin ea niciun tren, de ani de zile.
Au acoperit-o cu prelate colorate ca sa nu se vada in ce hal este.
Incredibil la ce se recurge!

„Ideea este inspirată din sistemul occidental, unde, atunci când clădirea intră în restaurare, se montează un mash cu imaginea imobilului, aşa cum ar trebui el să arate la finalul lucrărilor. Soluţia a venit de la un politician căruia nu-i pot da numele şi este, la acest moment, singura posibilă, pentru că nu mai e timp de o nouă licitaţie. Am văzut mashurile deja montate şi arată excelent” a spus istoricul Dumitrache Stefan.

PS. Ce uita Domnul istoric, care este si consilier local, Gara Regala din Curtea de Arges, nu a intrat in restaurare …

 

5 gânduri despre “Incredibil! Spoiala in gara!

  1. ACESTA ESTE ADEVARATUL TESTAMENT AL REGELUI MIHAI:
    „Instituţiile democratice nu sunt guvernate doar de legi, ci şi de etică, simţ al datoriei. Iubirea de ţară şi competenţa sunt criteriile principale ale vieţii publice. Aveţi încredere în democraţie, în rostul instituţiilor şi în regulile lor!
    Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credinţă şi fără memorie. Cinismul, interesul îngust şi laşitatea nu trebuie să ne ocupe viaţa. România a mers mai departe prin idealurile marilor oameni ai istoriei noastre, servite responsabil şi generos.”

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s