Ne aparam singuri?

Am vazut si eu filmarea in care Jandarmeria din Romania, permitea „protestatarilor” sa intre in perimetrul obiectivului Primariei si ii ordona Politiei Locale sa nu protejeze obiectivul. Am vazut ca agresorul, nu a fost dus la sectie pentru a fi indepartat din perimetru. Nu i s-a deschis dosar penal. Vad ca nici incendierea nu mai e un pericol social.

Am citit ca batranul era chipurile un fost ofiter de securitate. Statul de drept s-a grabit sa-l faca cu ou si cu otet…prin propagandisti ( jurnalistii) de la B1 TV, Digi 24, ProTv, etc…

Chiar eram ingrijorat ca nu li se mareste iar bugetul, serviciilor…Fiecare tara cu prioritatile ei.
Mai avem institutii care apara siguranta si ordinea publica sau ne aparam singuri?

PS. Batranul agresat, Nicolae Alexandru Tiurbe, cazut victima provocarii marelui revolutionar (#insistam, #rezist), locotenent al altui mare #rezistent Mălin Bot  este un fost angajat cu o pensie de 1.380

 

5 gânduri despre “Ne aparam singuri?

  1. Adjunctul sefului Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Giurgiu, Catalin Constantin Georgescu, a declarat luni, pentru Agerpres, ca a fost deschis un dosar penal pentru tentativa de distrugere dupa ce un tanar din municipiul Giurgiu a aruncat cu sticle in sediul PSD Giurgiu.

    Apreciază

  2. Din pacate ,cu sprijinul nemijlocit al Jandarmeriei , acest nenorocit nu poate fi acuzat pentru asa ceva ! Retinerea lui s-a facut dupa o ora ,cand , evident , nu mai erau probe !!!!! Nici in cele mai haioase filme cu prosti nu am vazut o asemenea scena cu extragerea individului din mainele jandarmilor !!!!!!!!

    Apreciază

    1. Otto

      Ati vazut cum au sarit golanii sa-l smulga din mainile jandarmilor? Cine era oare turbata aceea care urla in megafon? Nu poate fi identificata? Nu inteleg oare cum este nevoie de 10 jandarmi sa aresteze un infractor?????? Aproape ca infractorul era cel care facea ordine intre jandarmi! Mai ca nu l-au pupat in c….!

      Apreciază

Spune ceva: