Amenajarea unei locuinte cu tavanele extensibile de la ApollonDesign

Amenajarea unei locuinte cu tavanele extensibile de la ApollonDesign

Trebuie de la inceputul acestei postari sa va marturisesc faptul ca mie, personal, intotdeauna mi-a placut lemnul… Ma refer in mod special la case. Fie ca-i vorba de usi, interioare sau exterioare, fie ca-i ferestre sau tavane realizate din lemn. De ce?
Pentru ca are ceva aparte, pentru ca e mai rezistent, pentru ca-i mai frumos…
Daca o sa va ganditi si voi, ca si mine, ca materialele de constructie, de genul tamplarie PVC sau aluminiu, ciment sau plastic, nu dau un aspect placut precum lemnul, inseamna ca aveti „gusturi” rafinate.
Acesta este si unul din motivele pentru care eu aleg intotdeauna lemnul, fie ca-i vorba de o usa interioara, fereastra sau de ce nu, un tavan. Si, chiar ar trebui sa luati seama de ceea ce va zic, deoarec designul locuintei, este unul superb si, daca luam in considerare faptul ca cea mai mare parte din timp o petrecem intr-o locuinta, acest aspect nu-i deloc de neglijat.


Eu am in plan anul acesta ceva lucrari de renovarea la casa mea si, desigur voi folosi la maxim tot ceea ce este legat de tamplarie din lemndar vazand tavanele extensibile de la ApollonDesign, am fost pus pe ganduri. Cateva idei destul de bune care se potrivesc cu gusturile mele le-am cautat si prin intermediul acestui site: apollondesign.eu …mai multe detalii despre modul in care poate fi renovata locuinta gasiti pe site-ul respectiv.

Cu siguranta voi gasi resursa financiara pentru asa ceva, deoarece atunci cand imi pun in cap ceva chiar ma tin de acel lucru. Si, in general daca nu am bugetul corespunzator, fac acel lucru pe segmente, in cazul locuintei, reparatiile le-am inceput… camera cu camera…an de an…
De la inceputul acestui articol, v-am spus, ca imi place sa ma ocup de amenajarea locuintei, de aceea va mai spun ca in urma am fost intr-un restaurant deschis recent in oras si am fost placut sa consta designul in care a fos reamenajat…iar tavanul este identic cu cel din fotografia atasata.

Acum, nu stiu daca voi, cititorii mei locuiti la casa sau intr-un apartament al unui blog, dar va pot spune ca tavanul este foarte important…

Tavanul  extensibil de la Apollon Design, este un vis, pe care sper sa-l pot transforma in realitate

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi faina!

Un gând despre “Amenajarea unei locuinte cu tavanele extensibile de la ApollonDesign

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s