Viata visurilor tale

Unul dintre cele mai inaltatoare momente din viata ta, este acela cand te saturi sa iti plangi de mila si iei decizia ferma ca vei face orice este nevoie si vei depune oricat de mult efort, pentru a-ti depasi situatia curenta.

In acea clipa se trezeste in tine o forta nebanuita, te cuprinde entuziasmul, dorinta de a face, ai energie, ambitie si motivatie.

Orice obstacol intalnesti pe calea ta il depasesti zambind si nu te lasi descurajat de nimeni si de nimic. Nu mai asculti nicio voce care te indeamna sa renunti, nu iti mai pasa de parerea altora. Frica? Da, e normal sa o simti. Insa o folosesti pentru a fi atent si pentru lua cele mai bune decizii in fiecare clipa.

Nu iti este teama de esec deoarece stii faptul ca orice esec si orice greseala nu este altceva decat o oportunitate prin care tu devii mai bun si mai bine pregatit pentru pasii care urmeaza.

Te bucuri de calatoria ta, chiar daca uneori esti tentat sa te intorci in zona de confort. Dar atunci iti aduci aminte de fiecare motiv pentru care ai plecat de acolo si uiti gandul de a te intoarce. Singura directie este inainte, niciodata inapoi.

Obosesti uneori si atunci te opresti pentru cateva clipe. Dar doar atat cat sa te odihnesti, sa te incarci cu energie si sa pornesti din nou, cu si mai mult entuziasm, pe drumul luminos care se deschide pas cu pas in fata ta.

Chiar daca tinta pare mai departe decat ti-ai imaginat, nu renunti. Deoarece stii ca satisfactia pe care o vei simti va fi cu atat mai mare.

Ai mereu in minte destinatia finala la fiecare reusita, precum si la fiecare obstacol. Uneori inaintezi mai repede si pare ca toate obstacolele se dau singure la o parte, alteori bati pasul pe loc. Insa chiar si cand simti ca toate usile s-au inchis, tu stii sigur ca exista intotdeauna o cale pe care o vei gasi mai devreme sau mai tarziu.

Asa se construieste viata visurilor tale pe care cu siguranta poti sa o ai, pentru ca o meriti atunci cand esti dispus sa depui efortul necesar.
Mult succes iti doresc!

sursa : Ursula Sandner

4 gânduri despre “Viata visurilor tale

  1. arina

    Ori poate, tocmai acea „zona de confort” din Trecut, a fost, de fapt, cea care a pus mereu piedici în calea desăvârșirii mele din Prezent?
    În opinia mea, doar trăind plenar în Prezent avem șansa de a construi ceva pozitiv în Viitor

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s