Pantofi pentru diabetici

Pantofi pentru diabetici

V-ati aflat vreodata in situatia de a cauta niste pantofi diabetici in Bucuresti? Eu, da!
De ce am cautat pantofi diabetici ? Asta ar fi o intrebare, pe care cineva, care nu a avut in familie persoane care au suferit sau sufera, de diabet, si-ar pune-o.

Sa va explic, pe scurt, de ce un picior diabetic are nevoie de o incaltaminte adecvata. Pantofi pentru diabetici pot face viata unui bolnav, de aceasta afectiune, mai usoara. Deplasarea cu ajutorul unei perechi de pantofi diabetici, fiind mai usoara, deoarece persoanele care au diabet zaharat, pot dezvolta, in timp complicatii la nivelul picioarelor.

 

Cum pot fi picioarele afectate de diabet? Diabetul poate provoca doua probleme majore care ar putea afecta si picioarele.

cp_04_3_O persoana care nu isi tine sub control diabetul, poate in timp sa isi deterioreze nervii picioarelor. In consecinta, este posibil ca respectiva persoana, sa nu mai simta frigul, caldura sau durerea. Deteriorarea nervilor picioarelor, duce la disparitia acestei senzatii, iar aceasta afectiune este denumita medical neuropatie diabetica

Cea de a doua problema, majora pe care diabetul o poate provoca picioarelor este afectarea circulatiei fluxului de sange. In consecinta, cand circulatia sangelui la nivelul membrelor inferioare este afectata, ranile se vor vindeca mult mai greu.
Circulatia scazuta de sange la nivelul membrelor inferioare sau superioare este denunita: boala vasculara periferica. Daca o infectie nu se vindeca din cauza circulatiei scazute de sange, poate duce la aparitia cangrenei.

Picior diabetic, pantof diabetic

Pantoful pentru diabetici, din imaginea atasata acestui articol, este un pantof special care se va purta dupa o interventie chirurgicala. O persoana diabetica va trebui sa poarte, o asemenea incaltaminte, pentru ca procesul de insanatosire sa fie unul mai rapid.
Pantoful pentru diabetici se poate potrivi oricarei persoane, indiferent de marime, inclusiv cu pansamente.

 

De ce sa alegi Ortopedica.ro?

Ortopedica.ro, este un magazin online, ce comercializeaza produse si dispozitive ortopedice, de calitate.

Preturile pentru produsele si dispozitivele ortopedice sunt accesibile.

Va spuneam la inceputul articolului ca eu am cautat pantofi diabetici, pentru o ruda apropiata. Ortopedica, a fost pentru mine solutia salvatoare.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s