Penny board de cea mai buna calitate!

Penny board de cea mai buna calitate!

Daca te hotaresti sa achizitionezi, din online, fireste un penny board de cea mai buna calitate, eu iti recomand SportAddict! Dar, ce este un penny board. Intrebare fireasca pe care ne-o punem si la care incerc sa raspund. Poate ca unii dintre voi stiti, deja. Poate, altii, nu!

Ce este un penny board ?

Un pennyboard, este varianta usoara din plastic rezistent, a unui skateboard. Diferena intre un skateboard si un penny board, asa la prima vedere, o dau rotile. Bineinteles, ca este vorba si de materialele diferite din care sunt confectionate, culori si pret.nijdam-blue-flip-grip-plastic-225-skrituldelis

Pennyboard-ul din imaginea atasata, este fabricat de compania olandeza Nijdam. O firma cunoscuta in producerea de skateboard-uri si patine, ce activeaza in acest domeniu de peste 100 de ani, in productia de skateboard-uri si patine.
Pennyboard-ul, produs de Nijdam este, in fapt un mini-cruiser destinat copiilor, adolescentilor dar si pentru persoanele a caror greutate nu depasesc 100 kg. Este fabricat dintr-un material rezstent de foarte buna calitate.

De ce sa cumperi de la SportAddict?

La SportAddict, orice disciplina sportiva ai practica, amator sau profesionist, fiind, vei gasi mereu cele mai bune si ieftine echipamente sportive;
Pentru pennyboard Romania, caci despre ele spuneam, SportAddict are o varietate de culori, iar preturile pornesc de la 92 de lei. Asta datorita reducerilor din aceasta perioada.
Livraea produselor este sigura.si rapida!

 

Revenind, acum la diferentele dintre un penny board si un skateboard, va mai spun o chestie. Eram in Parcul Central si am vazut un copil care se dadea cu un penny board, iar atunci cand s-a hotarit sa plece, la luat foarte repede si l-a pus intr-un rucsac. De aici si concluzia mea ca este mult mai usor decat un skateboard, iatr parintii pot face miscare alaturi de copii.

Sportul tonifica corpul. A fi dependent de sport si a urma un program, poate fi solutia pentru mentinerea unei stari de sanatate excelente. A avea un penny board este un articol sportiv care te poate ajuta sa ai o sanatate foarte buna.

Din blogosfera romaneasca va doresc o zi minunata!

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s