Uniunea Europeană, trebuie sa reactioneze ferm impotriva terorismului.

Uniunea Europeană, trebuie sa reactioneze ferm impotriva terorismului

In primul rând, gândurile mele merg către zecile de victime ale atacului petrecut in noaptea de 22 spre 23 mai, în Manchester (Anglia), majoritatea copii, și îmi exprim cele mai sincere condoleanțe față de familiile îndurerate.

Cred că nimic nu este mai crud pe această lume decât să iei viața unor copii inocenți. Condamn vehement aceste atacuri îngrozitoare și sper că cei care și-au pierdut pe cineva drag ieri vor reuși să treacă peste această tragedie.

Acum mai mult ca oricând trebuie să vedem că Uniunea Europeană este un proiect al cooperării și al solidarității, și să lupte împreună împotriva teroriștilor care atentează la viața copiilor și la valorile europene.

In al doilea rand, cred, de asemenea ca de acum incolo, trecutul persoanelor ce urmeaza sa intre in spatiul tarilor membre ale UE (imigranti) trebuie cercetat cu minutiozitate, nu se poate ca un terorist sa umble hai hui si cand si unde vrea, in orice piata sau loc aglomerat (stadion, aeroport, arena, concert sau mall). Abia dupa ce trecutul imigrantilor este prezentat prin acte, prin testimoniale si recomandari de la autoritatile din tarile in care vin, abia atunci pot trece si trebuie inclusi intr-o baza de date speciala, pentru a fi tinuti sub observatie ca nu cumva , ulterior, pe teritoriul tarii gazda sa comita un act ingrozitor!

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s