Telefoane mobile Apple.

 

Am un iPhone, telefon mobil de la Apple!

Acum, si eu ca multi altii, am avut telefoane de nu le mai stiu numele. Ma rog, ar trebui sa fac o lista, sa stau cateva minute si sa-mi amintesc, dar asa se zice. De un an de zile, am un iPhone6 la liber, identic cu cel atasat in fotografie. Nu, nu l-am cumparat. L-am primit cadou de la nepotul meu. Sau cum imi place mie sa spun, l-am primit cadou de la nepotu’ meu favorit. Apropo, pana la aceasta varsta (sunt inca tanar), am un singur nepot. Asta, asa ca sa stiti:)
Bun! Deci, acest iPhone 6s l-am primit cadou si am fost incantat de el. Ecran HD, cu o arhitectura de 64 bit, mai rapid decat vechiul iPhone al meu, dar si cu un consum mai redus cu aproximativ 50%.
Are o functie extroardinara: coprocesor de miscare M8. Asta inseamna ca stiu in permanenta distanta sau viteza pe care o am pana la destinatie, avand, de asemenea si un barometru pentru altitudine.
Camera foto este noua, de 8 MP iSight, avand Focus Pixels. Autofocus-ul este mult mai rapid, iar inregistrare video e de 1080p HD la 60 fps sau slow-motion la 240 fps. Acestea pot usura cu mult posibilitatea de a surprinde clipuri minunate, din viata de zi cu zi.

iPhone pret. Oferte

Am fost surprins placut, atunci cand am primit acest cadou, sa constat ca design-ul este complet schimbat in bine, fiind un concept nou.
Designul este unitar si imbina perfect ecranul cu un corp din aluminiu, accentuand astfel dimensiunile excelente ale noului model.
Wireless! Ei aici e aici. Si, da este unul mult mai rapid decat vechile modele. Dispune de retea 4G cu viteze ce ating 150 Mbps, iar cele Wi-Fi sunt cu mult mai rapide, avand noul standard 802.11ac. Si, credeti-ma ca chiar asa stau lucrurile.
Asa putea sa continui descrierea acestui minunat telefon mobil Apple sau, ma rog, sa laud nou minunatie de iPhone6, dar cred ca multi aveti informatii despre el si despre pret. Asa ca va las sa vedeti si voi noua oferta iPhone 6s plus, de pe f64.ro. De ce f64?

In primul rand, pentru ca are un program de fidelizare al clientilor, il gasiti pe site, iar al doilea lucru se refera la preturi. Pe f64 preturile la iPhone sunt in raport cu calitate.

 

 

 

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s