Ponta, executat in direct la Antena3

Ponta executat de jurnalistii de la A3 !!!
Eu il indragesc pe fostul premier , cu toate pontismele etalate de-a lungul timpului! Am fost printre cei care l-au certat ( in articolele scrise), uneori si injurat, pentru acceptarea candidaturii la ultimile alegeri prezidentiale.
Era prea tanar, un carlan in politica mare, printre politicieni versati, tacuti, vulnerabili. Un politician nonconformist in planul exteticii politice! 
Un premier in exercitiu cu o activitate guvernamentala buna si foarte buna ( in zona sociala si economica),corespondenta cu vrerile romanilor, dar si cu impact in exterior, relationand de la egal la egal cu liderii europeni.
Aseara fost neinspirat intervenind la A3, intr-o conjuctura nefavorabila. Dator cu raspunsurile clare fara echivoc, jurnalistii antenisti pe post de anchetatori kovesieni, l-au incoltit si atacat fara menajamente.
Sper sa taca pentru o vreme, pentru binele lui si al familii sale, sistemul neo-securist nu iarta adversarii, oricare ar fi acestia.

5 gânduri despre “Ponta, executat in direct la Antena3

  1. Linșajul a fost pregătit înainte de intrarea în direct a lui Ponta. Oana Stancu era pregătită cu declarații de la Antonescu. În afară de Ciuvica, toți ceilalți mi-au făcut scârbă. Cum adică , aveau 70% în parlament? Pe Gordon l-au uitat? Chiar vor să spună Ponta, că a fost impusă de afară, Kovesi? Ei știu ,ziariștii, ce se întâmpla în culisele, numirilor, hotărârilor, dar continuă să manipuleze.

   Apreciază

  2. ecologistul

   Haideti sa nu exageram, ca A3 l-a facut pe Ponta.Nu A3 l-a dus cu kovesi in vie la ghita ci el singur a recunoscut.Eu sunt fan Ponta, dar nu admit sa ne lucreze el pe noi .El avea prin ghita prietenul lui, legaturi securiste.Ei acum se bat pt.suprematie si scaparea de dosarele facute de dna.Vom vedea ce se va mai descoperi,dar eu asa jurnalisti vreau ca cei de la A3; sa-i intoarca pe toate fetele si sa stim si noi cu cine am votat si ce fac ei cu votul nostru.Il apreciez in continuare pe Ponta,trebuie sa fie in politica la varf a psd, dar nu a prea raspuns de ce a numit o pe kovesi la dna si ce avantaje a avut, de a trebuit sa-si dea demisia dna Pivniceru.Mie mi se pare ca el, i-a facut pe cei de la A3, lasandu-i fara raspuns

   Apreciază

 1. Carmen Maidan

  Carmen Maidan Nu am urmarit interviul ,dar eu suparata si nu-mi gasesc cuvintele pentru tot ce se întampla în tara ,au trecut 27 de ani si tara este tot în regres .

  Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s