RobotX

RobotX de la Teamnet

158385953_201

RobotX de la Teamnet este un brand Cluster. Acesta reprezinta o premisa pentru construirea de tehnologii inovatoare precum roboti industriali, capabili sa rezolve diferite probleme. In vederea atingerii obiectivelor, s-a stabilit un parteneriat intre institutiile academice si companiile private, pentru a oferi solutii complexe în urmatoarele domenii: cercetare, dezvoltare, integrare de sistem si de fabricatie.

RobotX, este un brand „Cluster Competitivitatea în sisteme autonome si robotică – Robonet”. Un proiect co-finantat din Programul Operațional Fondul European de Dezvoltare Regională Sectorial „Creșterea Competitivității Economice (POS CCE) 2007-2013”.

 

Grupul Teamnet, cel mai mare integrator IT&C din tara noastra si are in domeniul roboticii industriale, tehnologii inovatoare. In cadrul proiectului european Megarob, Teamnet dezvolta un  ansamblu robotic industrial multifunctional modern, de ultima generatie, care formeaza o platformă flexibila, ale caror dimensiuni sunt impresionante, 20 de metri lungime si 6 metri latime. Proiectul este cofinantat de Comisia Europeana. Acesta, are in componenta sa, un pod rulant, un robot sferic si un sistem de monitorizare cu laser.

Teamnet Romania. Programe academice Teamnet

TeamNet, a fost in luna martie 2016, gazda primei dezbateri privind tehnologia UAV, prezentand programe academice Teamnet. Aceasta dezbatere a avut rolul consolidarii unui dialog permanent cu mediul academic si colaborarea in dezvoltarea unor tehnologii noi, in Romania. La aceasta dezbatere au fost prezente figuri proeminente din institutiile publice si mediul academic. Tema principala a constituit-o potentialul si evolutia tehnologiei UAV si de asemenea, proiectele in care Teamnet Romania a implementat cu succes tehnologia UAV. In plus, Florin Iosub, specialist GIS al grupului Teamnet, a prezentat studiile de caz ale mai multor proiecte GIS, in care se folosete tehnologia UAV.

Silvestru Pican, Manager de Proiect Tehnic in cadrul Teamnet, a sustinut o prezentare despre „Eye in the Sky” un proiect, prin intermediul caruia foarte multi studenti si absolventi au posibilitatea de a avea acces la datele furnizate de vehicule aeriene fara pilot.

Asadar, Teamnet investeste permanent in inovatie, pentru ca  este principalul factor care conduce societatea la o evolutie constanta.

„De la managementul situațiilor de urgență, la gestionarea de servicii medicale, produsele Teamnet transformă lumea în care trăim”.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s