Raiffeisen Bank: Te-am parasit! Imi pasa de banii mei!

Raiffeisen Bank: Te-am parasit! Imi pasa de banii mei! Profitul vreau sa ramana in tara mea!

ceo-465x390
CEO-ul spune că prezenţa lui la protest a fost o decizie personală. “Înainte de a fi preşedinte de banca sunt tată şi îmi pasă de viitorul copiilor mei şi al ţării în care locuiesc. Nu cred că din acest punct de vedere există vreo diferenţă faţă de cei cu care m-am întâlnit acolo – clienţi, prieteni, parteneri de afaceri, antreprenori, sportivi, încă o campioană olimpică, angajaţi. La fel ca în cazul lor, dorinţa mea pentru un viitor mai bun pentru copii mei, într-o România mai prosperă, este total legitimă“.

 

Iti pasa de copii si de tara in care traiesti? La salariul anual cu 7 cifre (in euro) pe care ti-l plateste Raiffeisen, copii n-au de ce sa-si faca griji, cat despre iubirea de tara…am vazut cu totii cat de mare e, atunci cand ai amenintat ca actionezi statul roman in instanta, la tribunalele internationale (da, statul roman, cel pe care Raiffeisen il imprumuta la dobanzi uriase si face profituri pe masura). De ce asta? Pentru ca protectia consumtorilor afecteaza profitul Raiffeisen, iar asta e singurul lucru de care iti pasa cu adevarat! PROFITUL. Restul sunt vorbe goale.
PS. Copii lui fiind, de fapt in Olanda…Normal ca ii pasa.

Pentru ca imi pasa de tara mea, mi-am incheiat colaborarea cu banca ta. Am ales o banca cu capital romanesc!

5 gânduri despre “Raiffeisen Bank: Te-am parasit! Imi pasa de banii mei!

  1. romanul

    Ba antiromanule, mars in Grota nenorocitule.Va pierdeti voi bancile straine privilegile?Ati belit romanii cu dobanzile voastre nesimtite.Romani, retrageti masiv bani de la Reifeisenbank….poate intelege cocalarul.

    Apreciază

  2. Edmund

    Ce poveste „sfasietoare”…:) Pai du-te in PM acasa daca nu-ti convine in Romania…:) Lasa romanii sa isi gaseasca drumul lor politic singuri… Ca nici Romanii nu au demonstrat in Olanda cand au venit neonazistii la putere la voi!… Neispravitule!

    Apreciază

Spune ceva: