Roll-up banner, metoda de promovare

Roll-up banner, metoda de promovare

Un banner roll-up reprezinta o unealta de publicitate foarte eficienta. Este des folosita ca rollup-thumbmetoda de promovare a unui produs sau brand. Pentru rezultate foarte bune, un roll up banner, trebuie sa aiba un pret accesibil si sa fie utilizat corect. Pentru preturi bune la rollup, vizitati site-ul celor de la HeadPrint.ro

Roll up banner-ul, fiind metoda cea mai des folosita in targuri si expozitii, face un brand foarte cunoscut. De asemenea, se pot face vanzari directe, daca bannerul dispune de sageti care directioneaza vizitatori catre standul respectiv. Este dovedit faptul ca, un roll up banner cu sageti, atrage atentia vizitatorilor asupra standului.

Bannerele roll-up sunt realizate cu scopul de a atrage noi clienti. Ele trebuiesc instalate in locurile cu vizibilitate si observate, de potentiali cumparatori, de la mare distanta. De aceea, recomandare este ca, acel roll up banner, sa fie asezat la o inaltime de la care sa poata fi usor vazut.

Locul de amplasare a unui banner poate fi acel loc unde oamenii se aseaza la coada. Pana cand ii vine randul, potentialul cumparator poate citi mesajul, poate sa se informeze despre serviciile pe care firma respectiva le ofera. Aceasta situatie se recomanda pentru bannerele care au ca mesaj principal: oferte de produse sau date de contact.
Alte locuri pentru amplasarea unui roll up banner, pot fi si salile de asteptare din autogari, aeroporturi sau gari.
Atunci cand o firma lanseaza un produs, locatiile pentru amplasarea unu roll up, este important, deoarece trebuie sa fie vizibil de oamenii din diversele categorii sociale. Produsul trebuie sa fie cunoscut!
Evenimentele culturale sau sportive pot fi si ele o alegere potrivita pentru a promova un produs sau servicii. In asemenea cazuri nu e nevoie decat de un mic spatiu cu vizibilitate maxima unde sa fie asezat un banner roll-up care sa aiba un logo, datele de contact si cateva detalii despre produs, firma sau serviciile oferite.

De unde faci rost de un roll-up?

Ei bine, recomandare mea este pentru HeadPrint. Eu, i-am gasit cu ajutorul motorului de cautare google tastand dupa rollup pret. Asa am aflat ca sunt cei mai buni din aceasta piata comparativ cu alte firme din domeniu.
Nu este nevoie sa mergi pana la sediu, comenzile se pot face si online, iar expeditia se poate face si prin serviciul de curierat rapid.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s