Pensule pentru pictura ieftine

Pensule pentru pictura ieftine 

Intreb: Cineva si-a dorit, copil fiind, sa devina pictor? Sau sa incerc altfel. Este cineva care a fost indragostit sau mai este indragostit de pensule, de sevalet…de pictura.

pensule-textura-filbert-4fPersonal, nu am avut tangenta cu acest domeniu. In scoala, la orele de desen, nu im reusea nici macar pictarea unui pom. Poate ca foloseam pensule ieftine? Poate ca nu aveam talent? Dar, la orele de desen, mergeam. Nu chiuleam si aveam colegi care cu ajutorul unor pensule de pictura si acuarele, realizau niste desene minunate. Aveau talent!

Acum, sa nu va imaginati ca daca eu nu-s un talent, in pictura, asa e intreaga familie. Nu! Am un nepot, din mana caruia, ajutat de pensule pentru pictura, ies niste imagini artistice deosebite. Cand era mic, prin clasa a II-a, a pus mana pe niste pensule ierftine, gasite printr-un dulap si a pictat personajele lui favorite din desenele animate. Problema nu a fost ca acele personaje nu semanau deloc cu cele din desene animate, ci faptul ca ele au fost pictate pe peretii din dormitor. Va dati seama ca bucuria lui nu fost imbratisata si de parintii lui, care au fost nevoiti sa zugraveasca camera, de urgenta.

In vara, de ziua lui, amintindu-mi de ispravile copilariei sale, unul din cadourile facute de mine a fost, o trusa de pensule pentru pictura, chiar daca a lasat-o mai incet cu pictura, datorita facultati. Am dorit sa isi aduca aminte de copilarie si ispravile din aceea perioada.

Ca si pret, un set de pensule pentru pictura, ca cel din poza, de pe site-ul Colorit este la 11 lei.

Daca tot mi-am amintit de ispravile nepotului meu, cred ca in ziua de azi, mai sunt copii care viseaza sa devina pictori. Pentru ei exista, in mediul online un magazin, de la care parintii pot achizitiona, la niste preturi accesibile, pensule, culori pentru pictura, hartie, panza, suporturi, sevalete si multe alte accesorii.

Un hobby, pictura, trebuie sustinut de parinti, cu materiale si accesorii pentru pictura si cine stie, in timp, micutul poate deveni un mare artist (pictor).

Mia multe detalii, despre pictura in ulei, gasiti accesand link-ul respectiv.

Un gând despre “Pensule pentru pictura ieftine

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s