Mobila pentru dormitor. Sfaturile mele

Mobila dormitor. Sfaturile mele:

belinda-sz-89-017-68_2lfayeqweawzrmdiqihtf
Dormitor Belinda

Fie ca te-ai mutat intr-o locuinta noua sau ai finalizat renovarea cele vechi, cu siguranta iti vei dori sa iti schimbi si mobila. Ca-i mobila din sufragerie sau mobila de dormitor, vei cauta oferte cu mobila dormitor din multimea de modele dormitoare, prezente in magazinele online sau in cele clasice.

Despre dormitoare ieftine vreau sa vorbesc astazi, deoarece eu consider ca designul din aceasta incapere, trebuie sa fie unul placut si functional. De aceea, incerc si cateva sfaturi:

1. Sigur, atunci cand cautam dormitoare moderne vom fi tentati de mobilierul cu un pat placut si design super, dar nu tot ceea ce ne va placea se si potriveste cu spatiul de care dispunem, in camera destinata dormitorului.
Asadar, va trebui sa avem clar stabilit dimensiunile camerei, iar in situatii extreme putem apela si la mobila de comanda.

2. Cand plecam la drum, sa cautam mobila, trebuie sa avem clar, stilul de mobila dorit. Util ar fi sa navigam prin mediul online, dupa modele dormitoare (exemplul meu) sau cataloagele cu mobila. Putem sa alegem dormitoare din categoria minimalista, moderna sau rustica. De asemenea, dormitoare moderne cu pat pe colt sau pe mijloc.

3. Intr-un dormitor, in opinia mea, nu trebuiesc inghesuite elemente de mobilier. Este suficient: un pat, 1-2 noptiere, un dulap, un tamburel…Daca adaugam si alte obiecte de mobilier, nu vom face decat sa incarcam camera si sa ne impiedicam de ele, iar atunci cand facem curatenie, ne va fi foarte greu.

De ce am ales setul Belinda Dormitor

Pentru ca este o mobila dormitor realizata din pal. Setul de mobila Belinda este alcatuit dintr-un pat de mijloc cu doua noptiere, un dulap incapator si-o saltea. Are un design placut si modern.
Setul de mobila dormitor/Belinda este parte din colectia de dormitoare moderne a celor de la Kalenda. Magazin online ce comercializeaza mobila de calitate.

Kalenda, detine in acest moment patru magazine in orasele: Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si Suceava. Si…desigur un site de prezentare, pe care va invit sa intrati si sa vedeti modele de dormitoare.

Inchei cu speranta ca sfaturile mele va vor fi folositoare, dar alegerea va apartine.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s