Incaltaminte sport Adidas

Cumpara incaltaminte Adidas din Fashion House.

sport Am sa fiu tare la obiect, daca se poate…Desi, suna naspa! Ieri, am avut o zi tare plina, desi mai mult am dormit si am pierdut timpul sau cel putin asa mi se pare, am avut, totusi timp sa merg pana in Hipermarketul Kaufland. Nu-mi place sa ma plimb aiurea printre rafturi si nu sunt adeptul cumparaturilor fara rost. Ma indreptam strict catre raftul cu incaltaminte, doar ca intre mine si acel raft de incaltaminte a aparut cel cu multe cadouri de Craciun. Acolo doi indragostiti isi alegeau niste cadouri. Nu le-am dat importanta, scopul meu precis: incaltamintea, o pereche de pantofi sport Adidas, dar mi-a atras atentia si am ciulit urechile la ceea ce a spus el, iubitei: „Ziua de Craciun poate fi depasita, cu succes, de noi barbati oferind si niste produse de incaltaminte de la Fashion House, din online”. Ce idee geniala mi-am zis eu, in gand!:). Odata ajuns acasa, apropo nu mi-am cumparat nimc, ca nu mi-au placut, am inceput sa ma interesez si eu pe internet de aceste cadouri de la Fashion House, magazin situat in West Park Militari. Ce sa va mai spun, ca sunt enorm de multe produse de tot felul, sunt prezente in acea cladire peste 50 de magazine, iar reducerile sunt zilnice. Nici prin gand nu-mi trecea mie, ca ar putea fi atatea produse intr-un singur loc, iar pe site-ul celor de la Fashion House si ma refer la harta Centrului Comercial, ce-a din fotografia de mai jos, se poate vedea dispunerea lor.

harta

 

 

 

Acum, daca aveti putin timp sa navigati si apoi sa mergeti in centrul comercial respectiv, va sfatuiesc sa trageti cu coada ochiului la incaltamintea Adidas. Sunt produse pentru cadouri care merita a fi cumparate in aceasta perioada, deoarece Craciunul, e foarte aproape. Sincer, mie mi-ar placea sa primesc un asemenea cadou. Port marimea 41!!:)

Va las mai jos cadoul cumparat de mine, incaltaminte sport Adidas, desi, nu stiu la cați o sa va placa. Da, e cumparat  de mine…pentru mine, la un pret bun 149, 99 lei.

adidas-aw5095-bb9tis-mid-k_12

Din blogosfera, va doresc s-aveti un weekend placut!:)

 

Un gând despre “Incaltaminte sport Adidas

Spune ceva: