Minunatele traduceri din limba germana in limba romana.

Minunatele traduceri din limba germana in limba romana.

Din start va spun ca, daca va doriti o: Traducere Profesionala Germana Romana si Romana-Germana, Academia de Traduceri este locul potrivit, asta pentru ca meseria de traducator este una bine definita acolo.
traduceri-romana-germana Acum, strict legat de mine si experienta mea, legata de un birou de traduceri, pentru o traducere profesionala germana-romana, nu prea imi amintesc cand am apelat, dar cu siguranta nu era o oferta foarte bogata de birou pentru traducere germana romana sau traducere romana germana.

Imi amintesc ca traducatorul, care s-a ocupat de traducerea actelor pentru autoturismul achizitionat, de mine, era foarte ocupat. Multi din cei care apelau la el, erau nemultumiti de timpul mare de asteptare. Altii, ca parti din traducere erau gresite. Cum nu aveam alta optiune, am apelat si eu la el. In afara timpului, de asteptare, destul de mare, alte probleme n-au fost!

Acum, sa va spun despre Academia de Traduceri. Modul in care eu am ajuns sa-i cunosc. In urma cu vreo 6 luni, o colega, m-a intrebat daca stiu pe cineva  care sa-i faca traducere profesionala germana romana. Pe moment am ridicat din umeri, spunandu-i ca nu-s in tema cu asa ceva.  Nu mai stiam niciun traducator, dar curiozitatea m-a impins in fata monitorului si cu ajutorul motorului de cautare, am descoperit site-ul celor de la academiadetraduceri.ro. Un site accesibil si foarte bun. Cu traducatori nativi de toate limbile.

A doua zi, am luat legatura cu prietena mea, cea care dorea sa realizeze o traducere profesionala germana romana, fericit ca i-am putut fi de folos

De ce recomand Academia de Traduceri:

  • pentru ca acest birou de traduceri, are traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei;
  • pentru ca pot fi realizate traduceri juridice, tehnice, economice, medicale si chiar websit-uri;
  • pentru ca este singurul birou de traduceri din tara noastra care are o oferta completa de servicii, in toate limbiile;

Asadar, va recomand si voua, sa apelati la serviciile unui traducator nativ, de la Academia de Traduceri. Ii puteti contacta si prin intermediul numerelor de telefon disponibile pe site sau printr-un email la adresa: contact@academiadetraduceri.ro. Aruncati un ochi pe site si veti vedea.

 

 

2 gânduri despre “Minunatele traduceri din limba germana in limba romana.

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s