Reciclare. Tocatoare deseuri

Reciclare. Tocatoare deseuri. Tocatoare de sticla. Presa de balotare

pet_press_a

Nu stiu daca am mai spus pana acum ca eu apreciez modul in care diferitele solutii economice sunt implemetate si la noi. Ma refer, strict, acum la deseuri. La solutiile in ceea ce priveste depozitarea, tocarea, stocarea si refolosirea lor (vezi aici tocatoare deseuri)
Exista solutii pentru ca foarte multe deseuri sa poata fi reciclate. Acest lucru, reciclare, este peste tot in lumea civilizata, cu economii puternice o sursa de venit importanta pentru cei care au o afacere in acest domeniu. De multe ori m-am gandit la cat de multe produse pe care le cumparam, contin ambalaje, pe care le aruncam. Acum vazand ca exista importatori precum AWE Compactors, ma gandesc ca e o nisa pe care vor activa multi antreprenori din Romania. ca doar materie prima, deseuri, „Slava Domnului”, o gasim mai peste tot.

De ce sa alegi AWE Compactors?

  1. Deoarece este un importator cu o gama diversificata de utilaje pe acest segment. Exemplu: tocatoare pentru sticla, rotocompactoare pentru deseuri rciclabile, rotocompactoare deseuri menajere sau prese de balotat.
  2.  Pentru ca este o firma romaneasca, aparuta in anul 2008, care ofera solutii in managementul deseurilor.
  3. Pentru ce este furnizorul renumitilor producatori Bergmann, din Germania si

MACFAB, din Irlanda. Cei doi productori fiind lideri pe acest segment de piata.

Poate pentru unii pare ciudat sa vorbesc despre reciclare, importanta reciclari deseurilor, dar eu am vazut multe documentare legate de consumul de materie prima si modul in care aceasta e risipita. se vorbeste, cu documente si statistici, de fpatul ca resursele sunt pe sfarsite, reciclarea multor deseuri fiind o solutie prin care se poate prelungi durata resurselor Pamantului pana la aparitia de noi inventii si tehnologii.

Vezi aici si aceste tocatoare de sticla , iar pentru mai multe informatii firma AWE WASTE COMPACTORS, o gasiti in strada Splaiul Unirii, nr.12, bl B6, ap 48, Bucuresti, sectorul 4. ..tel: +40 722628325  si fax: +40 372891849  sau  e-mail: office@awecompactors.ro .

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s