Cabinet stomatologic de top

Cabinet stomatologic de top din Bucuresti. Citydent!

echipa-thumbZilele trecute, m-am intalnit cu o prietena  mai veche, careia i-am povestit despre vizita mea la dentist, la un cabinet stomatologic de top din Bucuresti. . Este un cabinet stomatologic pe care mi l-a recomandat mama mea. Fireste, ca ea este o pacienta veche a acestuia, dupa ce a vizitatat mai multe cabinete stomatologice din Bucuresti si nu numai. I-am spus de nelipsita ei tigara si de obiceiul de a fuma foarte des, in orice loc. Descriere pe care i-am facut-o nu e dintr-un film, tot ceea ce am spus infatiseaza realitatea. Mama mea, nu a renuntat la tigara, nici la un cabinet stomatologic. A gasit si acolo un loc, unde sa poata fuma. Prietena mea, uimita de pasiunea mamei mele pentru fumat, mi-a spus ca degeaba exista lege care interzice fumatul in spatiile inchise, daca nu exista vointa pentru a renunta.
Bineinteles ca multe din problemele pentru care, mama mea a juns sa viziteze foarte des cabinete .stomatologice se datoreaza acestei pasiuni, fumatul. De, renuntat, nu prea cred sa o faca, acum, dar ce ma bucura acum pe mine, este faptul ca la Citydent beneficiaza de atentia cuvenita.

Citydent e unul dintre cabinetele stomatologice de top din Bucuresti. Si, asta, in opinia mea, ca pacient, se datoreaza echipei tinere si entuziasme, care s-a format langa medici stomatologi, cu experienta.

Vizita mea, la Clinica de stomatologie, Citydent a fost una banala, de control, in schimb, mama mea isi trateaza dantura, la ei. Aparatura de care dispune, e una performanta si acesta e unul din motivele care au stat la luarea deciziei, mamei mele, fireste.

Medicii de la Citydent sunt dedicatii carierei pe care au imbratisat-o, iar eu am tot respectul pentru ei ca au ramas in romania. Puteau sa aleaga sa profeseze aceasta meserie, asa cum spunea si amica mea, in discutia pe care am avut-o, oriunde in lume, pe foarte multi bani.

Nu inchei fara sa va recomand o vizita la Clinica stomatologica Citydent. O vizita periodica va poate scuti de probleme grave, pe viitor.  Probleme de care mama mea nu a fost scutita.

 

 

 

Un gând despre “Cabinet stomatologic de top

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s