Madalina Manole a fost ucisa?

madalina_manole_1_0Un fost criminalist FBI spune ca Madalina Manole a fost omorata si vrea sa redeschida ancheta. O stire care s-a rostogolit ieri in spatiul public si care va face in continuare audienta. Cazul a fost prezentat pe un post de radio din SUA.

Pete Klismet, este fost investigator al FBI si spune ca Madalina Manole a fost ucisa. El a acordat un interviu jurnalistei de radio Beth Karas, din Statele Unite si a vorbit despre cazul Madalina Manole.

”Sunt 4 moduri în care poţi muri: una este din cauze naturale, a doua accidental, a treia – sinucidere şi a patra – crimă. Eu le-am exclus pe primele trei. Sunt de părere că în acest caz nu este vorba de sinucidere”

La show-ul : Karas on Crime, fostul investigator FBI, a mai spus: „Asta este o crimă! Am să merg în România peste câteva săptămâni  pentru a mă întâlni cu Procurorul General al Romaniei, pentru că acest caz este unul atât de evident”.

Cum s-a ajuns in aceasta situatie, a implicari FBI-ului in cazul respectiv:

O românca stabilita in strainatate si care lucreaza ca analist de investigatii criminale a fost interesata de cazul mortii Mădălinei Manole. Ea a adunat informatii imediat dupa decesul artistei si a făcut un raport paralel cu cel al investigatorilor din Romania.

Concluzia femeii a fost ca nu s-au adunat suficiente probe care sa sustina ipoteza unei sinucideri.

 

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s