Tic-tac, tic-tac, viata-i limitata

images Stii ce iti doresti, ai visuri si iti faci planuri, insa cand vine momentul sa actionezi, te blochezi. Amani pe maine sau pe un viitor incert, stai si te plangi de situatia ta actuala, dar nu faci nicio schimbare.

Pe zi ce trece esti tot mai trist, mai apasat, visezi cu ochii deschisi si te lovesti de prezentul tau care nu este nici pe departe ca in planurile tale.

Daca ai putea, le-ai cere altora sa faca schimbarile in locul tau, ca tu sa nu fii nevoit sa iti asumi ceva. Uneori, altii chiar iau deciziile in locul tau, dar nici asta nu-ti place – te simti lovit in orgoliu.

Stai si induri pana cand chiar ti se umple paharul sau pana cand viata face o schimbare in locul tau. Insa in tot acest timp, tu ai acumulat frustrare, ai fost nefericit sau ai gasit tot felul de subterfugii ca sa eviti sa iti asumi deciziile pe care ti le doresti din tot sufletul tau.

Tic-tac… tic-tac… viata asta are o durata limitata, asa ca ar fi bine daca ai invata sa fii atent la semne si sa schimbi directia in functie de ele. Suferi? Inseamna ca este necesar sa schimbi ceva. Esti implinit si fericit? Continua pe acelasi drum.

Da, este atat de simplu. Iar cu putina incredere dublata de actiune, viata ta chiar poate sa arate ca in visurile tale.

Ursula Sandner

3 gânduri despre “Tic-tac, tic-tac, viata-i limitata

  1. Sunt trei lucruri care determină viaţa unei persoane: şansa dată de Dumnezeu, locul unde te-ai născut, ai trăit şi ai muncit şi în al treilea rînd, relaţiile sociale în care ai fost implicat.

    Apreciază

Spune ceva: