Ascensorul este unul modern

Ascensorul este unul modern

De azi, blocul in care locuieste prietena mea, are un ascensor modern.

ascensoare_eco_efficiency_p_lifts_1_2_164799 Asadar, prietena mea locuieste la etajul al saptelea, intr-un apartament al carui bloc are numai putin de douasprezece etaje. Ei, si? Ce-i cu asta, va veti intreba desigur. In Romania sa locuiesti intr-un bloc construit inainte de „89, e un lucru des intalnit. Ei, nu-i chiar asa. Blocul respectiv avea un lift, ce functiona cuintreruperi. Adica, o zi mergea si alte sapte statea, ca se defecta, iar eu care merg des la prietena mea urcam la etajul al saptelea pe scari.

Bun, multi care citind aceste randuri, va veti identifica cu mine, faceti acest lucru, urcati si coboriti scarile, de mai multe ori pe zi din lipsa unor „lifturi” functionale. Cele care sunt fiind imbatranite si mai mereu defecte.

Din ceea ce stiu sunt putine „lifturi” noi montate la blocurile construite deja. Cele noi, blocurile, au un lift modern, nu se pune problema. Cauzele ar fi ca pentru montare unor lifturi noi pe scara unui bloc e nevoie de contributia financiara a tuturor locatarilor acele scari. De aici si problemele care se ivesc. Cei care locuiesc la etajele inferioare nu considera oportuna investitia, in schimb cei care locuiesc la etajele superioare, ar da oricat sa fie inlocuit liftul vechi cu un ascensor modern. Si de aici se nasc polemici si investitia respectiva se amana. De suferit au cei din a doua categorie si daca mai sunt trecuti de varsta tineretii, sa urce si sa coborare in fiecare zi devine un calvar.

In aceasta situatie ma aflam si eu, chiar daca sunt inca tanar, sa merg la prietena mea, urcand pe scari era chinuitor stiind ca liful e mai mereu defect.
Lift de la IFMA
Ascensorul achizitionat si montata in blocul prietenei mele e de la MP IFMA, o societate specializata in acest domeniu avand o experienta cumulata in decursul anilor, fiind la ora actuala lider pe acest segment, in Romania.
MP GO! Evolution, este un ascensor modern de peroane cu impact pozitiv asupra mediului. Acționarea este una electro-mecanica, motorul fiind cu un angrenaj care are magnet permanent.

Un gând despre “Ascensorul este unul modern

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s