Oamenii sunt însetați după dramă

În aceasta scurta postare vreau sa vorbesc despre acei oameni care par a fi „însetați după dramă”, care trăiesc și își creează în viața lor situații mai mult sau mai puțin conflictuale pentru ca mai apoi să se plângă și să se victimizeze de cât de grea le este viața, care se comportă ca și cum lucrurile ar fi mult mai grave decât sunt.

Oamenii care au personalități dramatice, în general, au o viață haotică și creează în jur crize și conflicte. Relațiile lor sunt presărate de certuri, exagerări, nemulțumiri și deseori se sfârșesc în scandaluri de proporții. Este ca și cum ar căuta exact ceea ce nu funcționează, ca și cum s-ar focaliza exact pe ceea ce nu merge bine pentru a provoca alte situații tensionate, pentru a exacerba conflictele.

Au mereu impresia că sunt subiect de bârfă, însă în același timp îi bârfesc pe alții. Deseori vorbesc și își spun părerile fără să țină cont de conjunctură sau de consecințe.

Un gând despre “Oamenii sunt însetați după dramă

  1. „Chiar daca este usor sa te pierzi in credintele si atitudinile celorlalti, este totusi mai usor sa te consideri o victima a circumstantelor. Cei care se considera a fi victime ale circumstantelor cred ca nu au nicio putere asupra propriei vieti, deoarece sunt niste marionete in voia sortii. Iar daca ei cred asta, asa si este.” Stephen Richards

    Apreciază

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s