Scaune moderne pentru cafenea

Scaune moderne, fotolii cu masaj de la scauneonline.ro

Scaune de bar ABS 191 negru - 1-500x500Pentru scaune de cafenea sau bar, de calitate am intrat pe internet unde am descoperit site-ul scauneonline.ro. De ce? In urma cu ceva vreme un amic, care isi va deschide cat de curand o cafenea cu terasa in oras, m-a rugat sa-l ajut. El fiind mai tot timpul ocupat cu lucrarirle de renovarea a spatiului, in care se va deschide mica lui afacere, mi-a marturist ca nu are timp sa caute prin oras un magazin din care sa-si cumpere, avantajos niste „scaune moderne. Asa ca, odata intrat pe internet am inceput sa caut scaune moderne pentru locatia respectiva.
In online sunt multe magazine pe aceasta nisa, dar pe site-ul de care v-am amintit am poposit ceva mai mult, fiindca am descoperit si un fotoliu cu masaj. De la respectiva oferta mi-a venit si ideea pe care am transmis-o si amicului meu. Despre ce e vorba. Va spun imediat pe scurt. In oras sunt destule cafenele, baruri cu terase, dar niciunul dintre ele nu are macar un fotoliu cu masaj. Cred ca un asemenea fotoliu special ar atrage foarte multi clienti.
In opinia mea, pe o piata in care concurenta e destul de crancena, este nevoie sa aduci ceva nou. De aceea consider potrivit pentru amicul meu sa achizitioneze un „fotoliu cu masaj”. va fi o noutate si curiozitate oamenilor, il va face cunoscut rapid. Ma refer desigur la locatie.

Asadar, consider ca site-ul celor de la scauneonline.ro ofera solutii pentru micile afaceri si nu numai. Pe site sunt expuse spre vanzare diverse solutii de mobilier pentru baruri, sali de conferinte, birouri, dar si pentru locuintele noastre: bucatarii, terase si gradinii.

Pentru diversele scaune din magazinul online respectiv, dupa efectuarea comenzii exista posibilitati diverse de plata: plata ramburs, cu cardul bancar sau prin ordin de plata. Mai multe detalii gasiti pe site.

Daca nu aveti idei cum sa va amenajati un spatiu gasti pe ziare.com idei si solutii.

 

Un gând despre “Scaune moderne pentru cafenea

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s