Telefonul de la morţi?

De când a fost inventat telefonul mobil, multi îşi îngroapă morţii împreună cu lucrurile dragi acestora. Aşa s-a întâmplat de curând, când o familie din Marea Britanie a dorit să-şi îngroape o rudă, o femeie în vârstă de 59 de ani, alături de telefonul mobil, pentru a-i putea trimite mesaje, relatează postul realitatea.net. Cu ajutorul telefonului mobil, membrii familiei îşi alinau durerea, iar când li se făcea dor de Lesley, îi trimiteau SMS-uri în care îşi exprimau sentimentele de recunoştinţă. Ineditul situaţiei a apărut într-o zi când nepoata femeii decedate, a primit un răspuns la mesajele expediate.

„Voi veghea asupra ta. Totul va fi bine, vei depăşi acest moment”, scria în răspunsul primit de Sheri, ruda defunctei, potrivit sursei mai sus menţionate. Momentul a fost cu adevărat şocant, tânăra a primit un SMS de la decedată, apoi a mărturisit că i s-a făcut rău când a citit mesajul.

Gânduri nebuneşti mi-au trecut prin minte. Era oare în viaţă? Mă gândeam că cineva a săpat în mormânt şi i-a luat telefonul. M-am uitat la mesaj, era real a declarat Sheri. Lesley Emerson a murit după ce medicii au diagnosticat-o cu cumplita boală, cancer. Familia a îngropat-o împreună cu lucrurile ei preferate, inclusiv obiecte din mobilă. Acest fenomen este unul bizar şi este cunoscut sub numele de „telefonul de la morţi”, fiind unul dintre cele mai citite subiecte de paranormal.Tot ceea ce s-a întâmplat pare ireal şi desprins din filmele de groază, dar se spune că, au existat persoane care sunt convinse că au primit apeluri de la cei decedaţi. Primul caz a fost raportat în anul 2004, de o tânără care susţinea că fusese sunată de prietenul ei, care şi-a pierdut viaţa în urma unui tragic accident rutier. Aceasta a declarat că a vorbit cu spiritul bărbatului foarte puţin, acesta luându-şi adio în câteva cuvinte rostite cu calmitate.

Sursa: infoalert.ro

Un gând despre “Telefonul de la morţi?

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s