Accesoriile pentru animalele de companie

Pet shop online, accesorii de caini

Accesoriile de Caini Petdirect, mi-au atras, astazi, atentia. Am si eu un caine. De fapt, nu este chiar al meu. Este al nepotului meu, dar cum el e ocupat cu facultatea, pe la Constanta, il mai lasa din cand in cand si pe la mine. Cainele e un beagle si are 6 luni. Pe site-ul petdirect.ro am intrat deoarece cautam o lesa sau un ham de calitate pentru el. Cel din fotografia atasata este cel mai potrivit.

lesa caine petdirect
Realizat dintr-o captuseala moale este foarte confortabil, fiind ideal pentru un caine beagle. Are un sistem de reglare simplu si rapid care poate fi adaptat la marimea cainelului. Este rezistent fiind facut din nailon negru, rosu sau albastru.

Avantajele cumparaturilor de pe site-ul PetDircet.ro

Sa faci cumparaturile dintr-un pet shop online pentru animalul de companie este mult mai simplu! Comenzile pe site-ul petdirect.ro se pot face non-stop

Termen de livrare pentru o comanda este cuprins intre 24 si 72 de ore (adica, intre 1 si 3 zile lucratoare) de la data confirmarii comenzii, respective
Atentie, nu putem sa cerem de la un animal de companie sa ne fie loial fara sa oferim nimic. Un animal de companie inseamna multa responsabilitate. Multe ore pe care va trebui sa i le dedici. Nici un detaliu nu trebuie neglijat…

Asadar, fie ca alegi sa adopti un caine sau o pisica, trebuie sa fi constient ca responsabilitatea este una uriasa. E nevoie si de cunostinte pentru a ingriji un animal de companie.

Un aspect important este alimentatia de zi cu zi. Atunci cand animalul de companie este un pui de catelus eu va recomand roial canin junior.

Aceasta mancare este special creata pentru ei. Este o combinatie de nutrienti care ajuta la mentinerea unei digesti optime.

Ajuta la dezvoltarea unui sistem osos sanatos, datorita aportului de fosfor si calciu.

Pentru animalul de companie pe care l-ai ales este nevoie sa nu faci rabat de la calitate cand este vorba de alimentatie. Si, el este predispus la toxiinfectii alimentare de tot felul, ca si omul. Un animal de companie implica o responsabilitate, pe care trebuie sa ne-o asumam.

In incheiere, pentru hrana uscata sau umeda si accesorii de caini, va recomand: Pet Shop online Petdirect- avem grija de animalute.

2 gânduri despre “Accesoriile pentru animalele de companie

Spune ceva:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s